Home Blog

Μπήκε σε πρόγραμμα και ιδού τα αποτελέσματα – Δες το την Ροζάνα Κουτσούκου με μαγιό

0

Η Ροζάνα Κουτσούκου πιο hot από ποτέ.

Το μοντέλο, Ροζάνα Κουτσούκου, είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στο πρώτο GNTM. Το γλυκό του χαρακτήρα της, το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της και φυσικά η ομορφιά της, είναι στοιχεία που μας κάνουν να μιλάμε για αυτήν ακόμα και σήμερα. Στα 23 της πια χρόνια το μοντέλο κατάφερε να γίνει πιο fit από ποτέ.

Αρκετοί θα θυμούνται ότι η Ροζάνα ήταν το “πουλέν” του Δημήτρη Σκουλού, φωτογράφου και κριτή του GNTM. Ο ίδιος την είχε χαρακτηρίσει ως την ηλιαχτίδα του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος του GNTM, η Ροζάνα επέστρεψε στο νησί της Μυκόνου, από όπου κατάγεται και έχει συνεχίσει να ασχολείται με την μόδα και το μόντελινγκ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Καγιά, η Ροζάνα έπρεπε να χάσει κάποια κιλά στην περιφέρεια και τα πόδια.

Όπως θα δείτε παρακάτω το μοντέλο έχει πει “bye – bye” στο λίπος και τα περιττά κιλά.

Ακολουθήστε το scoops.gr σε facebook & twitter

Ο επιχειρηματίας Μπόγιας Νικόλαος εκθέτει και ξεσκεπάζει τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου αποκαλύπτοντας την υποκρισία του και τον καιροσκοπισμό του – Ενώ πεθαίναν κατά χιλιάδες οι επιχειρήσεις του ήταν πρόθυμες να κάνουν δωρεές με 0 ευρώ και ο Π. Τσακίρης έδινε απ ευθείας αναθέσεις άνω των 50.000€

Σοκαρίστηκες αποκαλύψεις βλέπουν το φώς της δημοσιότητας μετά από 3 χρόνια για τον Δήμο Ωραιοκάστρου και τον Δήμαρχο Παντελή Τσακίρη. Την δύσκολης περίοδο του covid -19 ο επιχειρηματίας Μπόγιας Νικόλαος και πλέον Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Μαζί για τον τόπο μας” του Πέτρου Αταμιάν εκθέτει ανεπανόρθωτα την λειτουργεία του Δήμου Ωραιοκάστρου και προσωπικά τον Δήμαρχο Παντελή Τσακίρη και να τα βάζει με όλους και με όλα με τις αποκαλύψεις να πέφτουν βροχή για τον επικίνδυνο αλλά και περίεργο τρόπο λειτουργίας του δεύτερου αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.

Το παρακάτω γεγονός ήταν και η απόφαση του ίδιου του επιχειρηματία Μπόγια Νικόλαου να κατέβει στις επικείμενες εκλογές τις 8 Οκτωβρίου ως υποψήφιο Δημ. Σύμβουλο Ωραιοκάστρου. Απέναντι σε μία διοίκηση ανίκανη και επικίνδυνη για τους Δημοτικούς υπαλλήλους, για τους πολίτες και τους κατοίκους του Δήμου.

Ο Κύριος Μπόγιας Νικόλαος σε μία περίοδο που σε όλο τον κόσμο πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι έκανε δωρεές από μάσκες προστασίες στον Αστυνομικό τμήμα του Ωραιοκάστρου σε δεκάδες φορείς και φυσικά και στον Δήμο Ωραιοκάστρου που διαμένει ο ίδιος με την οικογένειά του και τα δύο παιδιά.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία ο ίδιος έστειλε email στο δήμο εκφράζοντας την πρόθεσή του για ΔΩΡΕΑ μασκών στις 29/03/20 για τους δημοτικού υπαλλήλους δηλώνοντάς μάλιστα και την δυνατότητά του να την επαναλαμβάνει συνεχώς και κάθε εβδομάδα ώστε να εξασφαλιστεί όσο ήταν δυνατό η προστασία των ανθρώπων που φρόντιζαν για την καθαριότητα του δήμου όπως η συλλογή των σκουπιδιών από τους ανθρώπους ήρωες εκείνης της περιόδου.

 

Ο Δήμος με την σειρά του όχι μόνο έκανε να παραλάβει την δωρεά σχεδόν ένα ολόκληρο μήνα αφήνοντας τους πάντες στο έλεος τους. Μη έχοντας την ικανότητα να συνεννοηθούν μεταξύ τους και ψάχνοντας τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από Δημοτικούς υπαλλήλους πήγαινε ελάχιστα στο Δημαρχείο εώς και καθόλου για περισσότερο από ένα χρόνο. Αλλά έδινε και πάνω από 50.000ευρώ σε απ ευθείας αναθέσεις σε εταιρείες οι οποίες είχαν περίεργες συνδέσεις με συγγενικά πρόσωπα του Δημάρχου και όχι μόνο αλλά και στελεχών του. Φυσικά στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η διαδικασία των απ ευθείας αναθέσεων ήταν νόμιμη, το ηθικό του κομματιού το αφήνουμε στην κρίση σας.

Δείτε πότε παρέλαβε ο Δήμος Ωραιοκάστρου τις μάσκες.

Το αξιοπερίεργο όμως, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι ότι οι απευθείας αναθέσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου ξεκίνησαν μήνες, μετά από τις Δωρεές που ήθελε να κάνει ο Κύριος Μπόγιας. Και δαπανήθηκαν πάνω από 50.000 μέσα σε λιγότερο από 4 μήνες ενώ θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει έναν μεγάλο αριθμό μασκών χωρίς να χρεωθεί ο Δήμος ούτε ένα ευρώ.

Αφού ο Κύριος Μπόγιας πήγε ο ίδιος και αυτοπροσώπως τις μάσκες στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου και ζήτησε τον λόγο της αδιαφορίας. Τότε βγήκαν από το Δημαρχείο δύο βασικά στελέχη του Κυρίου Τσακίρη και του ζήτησαν προσωπικά συγνώμη για την κακή λειτουργία του Δήμου και μάλιστα προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την συνεχόμενη απουσία του Δημάρχου Παντελή Τσακίρη είπε ότι είναι μία δύσκολη περίοδος και υπάρχει πρόβλημα στην συνεννόηση και λειτουργίας.

Στην συνέχεια θα δείτε μία προσφορά που ζήτησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου από την επιχείρηση του κύριου Μπόγια για έξτρα μάσκες και η τιμή που έλαβε όπως θα δείτε παρακάτω ήταν κατά 30 λεπτά φθηνότερη από την απ ευθείας ανάθεση που έκανε ο Δήμος σε συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα λίγες μέρες νωρίτερα.

H προσφορά που ζήτησε ο Δήμος μετά από μήνες!

Η τιμή που αγόραζε ο Δήμος μήνες πριν ενώ θα μπορούσε να τα έχει δωρεάν εκείνη την περίοδο!

Αυτό το γεγονός ήταν και ο καταλύτης που έκανε τον ίδιο τον Κύριο Μπόγια να συμμετέχει στα κοινά με αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς όπως πράττει εδώ και χρόνια πίσω από τα φώτα της Δημοσιότητας πορευόμενος μόνο με τις ικανότητές τους χωρίς καμία πολιτική κατεύθυνση και χωρίς καμία εξάρτηση από πουθενά.

Νέες ταυτότητες: Πάνω από 28.500 ραντεβού – Βήμα βήμα η διαδικασία

Άνοιξε το πρωί της Δευτέρας (25/09) η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης για τις νέες ταυτότητες με τους πολίτες να σπεύδουν να κλείσουν ραντεβού για το πότε θα μεταβούν στα Αστυνομικά Τμήματα για την έκδοσή τους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είναι τόσοι πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να μπουν στην πλατφόρμα, που τα ραντεβού σε πάνω από 367 σημεία έκδοσης, μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, έχουν εξαντληθεί. Όπως μάλιστα δήλωσε ο ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος στον ΑΝΤ1, τουλάχιστον 28.500 ραντεβού είχαν κλειστεί έως και το βράδυ της Δευτέρας για τις νέες ταυτότητες. Σύμφωνα με τον ίδιο, για όσους δεν έχουν email και δεν μπορούν να προχωρήσουν τη διαδικασία, υπάρχει η δυνατότητα να τους κλείσει ραντεβού άλλο πρόσωπο με το δικό του email. Επιπλέον, δεν θα επικαιροποιούνται αυτόματα τα νέα στοιχεία ταυτότητας στις τράπεζες αλλά μόνο στο Δημόσιο. Υπάρχει ωστόσο στο gov.gr διαδικασία ενημέρωσης και του τραπεζικού συστήματος.

Η διαδικασία υποβολής
Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να μπουν στην ειδική πλατφόρμα μέσω του gov.gr, να υποβάλλουν αίτηση και να λαμβάνουν στη συνέχεια sms στο κινητό τους τηλέφωνο όπου θα επιβεβαιώνεται το ραντεβού στο αστυνομικό τμήμα. 7-10 μέρες μετά θα ενημερώνεται εκ νέου με sms προκειμένου να παραλάβει τη νέα ταυτότητα.

Σημειώνεται πως το κόστος για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων – που θα έχουν το μέγεθος πιστωτικής κάρτας – θα ανέρχεται στα 10 ευρώ, θα καταβάλλεται ηλεκτρονικά και η διάρκεια ισχύος των ταυτοτήτων θα είναι τα 10 χρόνια.

Πότε θα πληρώσουμε τα διπλά
Θα υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα πληρώνουμε διπλά τη νέα ταυτότητα και αυτό αφορά τις περιπτώσεις έκδοσης δελτίου ταυτότητας εξαιτίας απώλειας ή φθοράς του προηγούμενου δελτίου του αιτούντος, θα καταβάλλεται επιπλέον ηλεκτρονικό παράβολο Δημοσίου, ύψους 9 ευρώ, όπως ακριβώς ισχύει και σήμερα.

Ποια στοιχεία θα περιλαμβάνει
Στις νέες ψηφιακές ταυτότητες θα αναγράφονται τα στοιχεία ταυτοποίησης, όπως ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, εθνικότητα και αριθμός ταυτότητας.

Πιο αναλυτικά, στην εμπρόσθια όψη θα αναγράφονται ο αριθμός ταυτότητας, η φωτογραφία του πολίτη, το επώνυμο, το όνομα, το φύλο, η ιθαγένεια, η ημερομηνία γέννησης, η ημερομηνία έκδοσης, η ημερομηνία λήξης, η αρχή έκδοσης, ο αριθμός πρόσβασης Κάρτας- CAN και η υπογραφή κατόχου, ενώ στην οπίσθια όψη θα περιλαμβάνονται το όνομα πατέρα, το όνομα μητέρας, ο τόπος γέννησης, η ομάδα αίματος και το ύψος, ενώ στο τέλος θα υπάρχει ζώνη μηχανικής αναγνώρισης.

Σημεία έκδοσης
Σε όλη τη χώρα θα λειτουργούν 367 σημεία έκδοσης νέων δελτίων ταυτότητας, ενώ προβλέπεται και η λειτουργία 60 φορητών κλιμακίων.

Τα 60 φορητά κλιμάκια απευθύνονται σε κρατούμενους, νοσηλευόμενους, υπερήλικες και ΑμΕΑ με σοβαρά προβλήματα προσβασιμότητας.

Έως τον Αύγουστο του 2026 θα ισχύουν οι παλιές ταυτότητες
Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, οι παλιές ταυτότητες θα πάψουν να ισχύουν από τον Αύγουστο του 2026 και μετά θα ισχύουν μόνο οι νέου τύπου ταυτότητες και καμία άλλη.

«Συριζόμυλος ώρα μηδέν»: Η εποχή Κασσελάκη και ποιος θα ανοίξει πρώτος την πόρτα…

Η εποχή του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει εσωκομματικό εμφύλιο και το ερώτημα είναι ποιος θα φύγει πρώτος από την Κουμουνδούρου. Μία ημέρα μετά την επίσημη πρώτη του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, οι «τριγμοί» δεν λένε να κωπάσουν…

Παλαιά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζουν την επίθεση στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στους στενούς τους συνεργάτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Φίλης έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ύφος Τραμπ και Μπέπε Γκρίλο ενώ ο ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης, άφησε αιχμές και για τον στενό συνεργάτη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Την ίδια στιγμή, πάντως, σιγήν ιχθύος για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν η Έφη Αχτσιόγλου και οι στενοί της συνεργάτες, Νάσος Ηλιόπουλος και Αλέξης Χαρίτσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κουμουνδούρου η ατμόσφαιρα είναι… ηλεκτρισμένη.

Φυγή στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Στέφανου Κασσελάκη

Από την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν οι πρώτες εσωκομματικές αντιδράσεις και οι πρώτες παραιτήσεις στελεχών από τις τοπικές οργανώσεις. Την αρχή των παραιτήσεων έκανε το πρώην μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, Γιάννης Τσακνάκης.

Μιλώντας, μάλιστα, στο MEGA, μία μέρα μετά την παραίτησή του, επέμεινε στη σκληρή κριτική στον αρχηγό. «Δήλωσα ότι δεν μπορώ ούτε μία ώρα στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη πρόεδρο. Η εκλογή του κ. Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί το τέλος μίας ολόκληρης μακρόχρονης πορείας για τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν επώδυνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνέχεια στον «εμφύλιο» που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε και με σύσκεψη της Ομπρέλας, της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ως στόχο να αποφασιστεί πώς θα διαχειριστούν την απόφαση, καθώς «εμφανίζονται σοκαρισμένοι από την εκλογή Κασσελάκη».

Ο Αντώνης Παπαζαχαρίου, οικονομολόγος και μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης με την τρόικα, στενός συνεργάτης του Ευκλείδη Τσακαλώτου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του αναφέρει ότι είναι 17 χρόνια μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, «στο 3% και στο 36%. Στην αντιπολίτευση και στην κυβέρνηση».

Πλέον, δηλώνει «είναι τελείως ξεκάθαρο ότι με αυτό το κόμμα, έτσι όπως έγινε, δεν μπορώ να έχω καμία σχέση. Ο δρόμος ήταν ολισθηρός εδώ και καιρό. Χθες μπήκε και το τελευταίο καρφί».

Δημήτρης Βίτσας: Δεν θέλουμε να φύγουμε – Θέλουμε να μείνουμε η Αριστερή «ψυχή» του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να διοικήσει το κόμμα καθώς, όπως υπογράμμισε χθες και το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, «είναι διαφορετικό να μανατζάρεις μία εταιρεία».

Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε σκεπτικός ως προς την επιλογή των ψηφοφόρων του κόμματος, τονίζοντας όμως ότι δεν υπάρχει πρόθεση αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θέλουμε να φύγουμε, θέλουμε να μείνουμε η αριστερή «ψυχή», δήλωσε στο MEGA.

Νίκος Φίλης: Ύφος Τραμπ έχει ο Στέφανος Κασσελάκης
Οξεία επίθεση στον νέο και πρώην αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Νίκος Φίλης.

«Το φαινόμενο Κασσελάκη αφορά που συμβαίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου, το φαινόμενο της μεταπολιτικής, το θέαμα και όχι η ουσία, κάτι σαν Πέπε Γκρίλο ή ακόμα χειρότερα κάτι σαν Τραμπ, σαν ύφος Τραμπ», ανέφερε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Συνεχίζοντας σε ακόμη αιχμηρότερο τρόπο για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, το ιστορικό μέλος του κόμματος λέει πως ο Στέφανος Κασσελάκης ξεχνάει να μιλήσει για την Αριστερά και όταν μιλάει έχει μια δυσανεξία, με το ζόρι.

«Αν πηγαίνουμε σε μια μετεξέλιξη από ένα κόμμα μιας ευρύχωρης Αριστεράς που στενεύει σε μια δημοκρατική πράξη, τότε αυτό είναι κακή πορεία για τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε επιπροσθέτως.

Μάλιστα, έκανε λόγο για νέα, τρίτη, ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προχθές, διότι απεμπολεί την ιστορία του και πρόσθεσε ότι δεν αρκεί ότι πάνε 60.000 και ψηφίζουν τον Κασσελάκη για πρόεδρο.

«Από την τηλεόραση μάθαμε ότι άλλαξε ο γραμματέας, ο εκπρόσωπος και ο διευθυντής του κόμματος» είπε δηκτικά και τόνισε ότι αυτά πρέπει να περάσουν από όργανα.

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά και κατά του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα και σε ορισμένα μέλη που πίστευαν προσωπικά σε αυτόν και είχαν αποδεχθεί μια αντίληψη αρχηγικού κόμματος, προχωράνε σε μια αντίληση Μεσσιανισμού. Όπως είπε, ο Μεσσιανισμός του Κασσελάκη προκύπτει από τον αρχηγισμό του Τσίπρα.

Επίσης, είπε πως τον προβληματίζει ότι δεν παρενέβη ο Τσίπρας και να διαψεύσει ότι στηρίζει τον Κασσελάκη.

Επιπλέον, έστρεψε τα βέλη του και στον Ευάγγελο Αποστολάκη. «Όταν βλέπω τον κ. Αποστολάκη να είναι ο αντ’ αυτού του κ. Κασσελάκη στις τηλεοράσεις, λίγο γελάω. Δεν έχει θεσμικό ρόλο. Είναι διορισμένος βουλευτής Επικρατείας» ανέφερε. Σε πιο έντονο ύφος, είπε πως δεν είναι στο στρατό να λέει «φύγε εσύ». «Ο ναύαρχος τα θαλάσσωσε, εδώ δεν είναι στρατός να βγάζει ημερήσιες αποστολές» τόνισε.

Αναφορικά με το αν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποίησε το μήνυμα πως δεν σκοπεύει να φύγει αλλά να δώσει τη μάχη στο συνέδριο του κόμματος και προσέθεσε πως αν τον Νοέμβριο υπάρξει επικύρωση της θανατικής ποινής για το κόμμα, προφανώς ο καθένας θα επιλέξει.

«Καρφιά» Καλπάκη και Ραγκούση κατά Κασσελάκη για τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ
Αιχμές για το τρόπο που πάρθηκαν οι αποφάσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν και την αλλαγή σε θέσεις εκπροσώπων τόσο στο κόμμα όσο και στη Βουλή αφήνουν ο Στέργιος Καλπάκης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ειδικότερα, ο μέχρι χθες εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Στέργιος Καλπάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Δώρα Αυγέρη που τον αντικαθιστά αφήνοντας όμως αιχμή για τον τρόπο που έγινε. «Χθες το απόγευμα ενημερώθηκα από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου Προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, να ορίσει εκπρόσωπο Τύπου την αγαπημένη και αξία συντρόφισσα Δώρα Αυγέρη. Της εύχομαι ολόψυχα δύναμη και επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα πάει εξαιρετικά» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

πηγή

Δυσεύρετες οι οικογενειακές κατοικίες: Τα ενοίκια σε 16 περιοχές της Αττικής, τι ισχύει στην περιφέρεια [τιμές]

Δυσεύρετες είναι οι οικογενειακές κατοικίες με ενοίκιο κάτω των 700 ευρώ, όσο δηλαδή περίπου ένας βασικός μισθός, σε 16 περιοχές της Αττικής, σε 11 περιοχές της Θεσσαλονίκης αλλά και σε 8 πόλεις της περιφέρειας, σύμφωνα με νέα έκθεση του E- Real Estates.

Η ραγδαία άνοδος των ενοικίων και εν γένει του κόστους στέγασης συνεχίζει να αποτελεί το «μείζον» θέμα συζήτησης και προβληματισμού για παλιούς αλλά και νέους ενοικιαστές που είδαν τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης, από το 2018 έως και το 2022, να αυξάνουν από 37,2% έως 42,1% στην περίπτωση οικογενειακής κατοικίας, ενώ τη φετινή χρονιά αναμένονται νέες αυξήσεις μεσοσταθμικά της τάξεως του 6%-10%.

Μικρή η διαθεσιμότητα κατοικιών έως 600 ευρώ
Τα διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα (80-110τμ, άνω του 1ου ορόφου) με ζητούμενο μίσθωμα έως 600 €, σύμφωνα με τις αναρτημένες αγγελίες σε ιστοσελίδες στις περιοχές της Αθήνας, αποτελούν το 17,41% (19,96% το 2022) του συνόλου των προς μίσθωση κατοικιών, στα Βόρεια Προάστια μόλις το 1,15% (0,71% το 2022), στα Νότια Προάστια το 1,43% (4,03% το 2022), στα Δυτικά Προάστια το 23,3% (35,58% το 2022), στο Υπόλοιπο Αττικής το 17% (27,20% το 2022) και στον Πειραιά το 15% (35,46% το 2022).

Διαθεσιμότητα κατοικιών, κατάλληλων για οικογένειες, σύμφωνα με το ζητούμενο μίσθωμα στον νομό Αττικής
Στο σύνολο των περιοχών του Ν. Αττικής, η διαθεσιμότητα ακινήτων προς μίσθωση είναι πολύ μικρή έναντι των προηγούμενων χρόνων. Παράλληλα, όπως προκύπτει και από το σύνολο των παρακάτω πινάκων, το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων προς μίσθωση ακινήτων 80τμ-110τμ άνω του 1ου ορόφου διατίθεται με ζητούμενες τιμές μίσθωσης άνω των 800€/μήνα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα Βόρεια Προάστια όπου το 95,80% (93,11% το 2022) των διαθέσιμων προς μίσθωση ακινήτων, έχουν ζητούμενο μίσθωμα είναι άνω των 800€/μήνα, ενώ στα Νότια Προάστια το 80,40% (81,44% το 2022). Στο κέντρο της Αθήνας το 66,37% (65,66% το 2022) των διαθεσίμων κατοικιών έχουν ζητούμενο μίσθωμα άνω των 700€/μήνα, ενώ στις περιοχές του Πειραιά το 60,07% (47,46% το 2022) , των Δυτικών Προαστίων το 47,03% (50,31% το 2022) και στο Υπόλοιπο Αττικής το 71,30% (56,97% το 2022).

Το κόστος μίσθωσης σε 16 περιοχές της Αττικής
Σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε το Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο E Real Estates και προκύπτουν από τις διαθέσιμες αγγελίες ακινήτων σε περιοχές της Αθήνας με τη μεγαλύτερη ζήτηση από οικογένειες για ενοικίαση κατοικίας, η μέση ζητούμενη τιμή μίσθωσης κυμαίνεται στα 11,31€/τ.μ. (9,8 €/τ.μ. το 2022) για διαμέρισμα 80τμ-110τμ άνω του 1ου ορόφου, κατασκευής μετά το 2000.

Η μέση κατώτατη ζητούμενη τιμή μίσθωσης στην Αθήνα τη φετινή χρονιά διαμορφώνεται στα 9,09€/τ.μ. (8,15 €/τ.μ. το 2022) και η μέση ανώτατη στα 13,1 €/τ.μ. (11,4 €/τ.μ. το 2022), δηλαδή, μια οικογένεια θα πρέπει να καταβάλει μόνο για το ενοίκιο από 900€/μήνα έως και 1.310€/μήνα αν πρόκειται για κατοικία 100τμ.

Στις περιοχές των Δυτικών Προαστίων, Περιστέρι και Πετρούπολη, το μέσο κόστος μίσθωσης κατοικίας 100τμ άνω του 1ου ορόφου, κατασκευής μετά το 2000, κυμαίνεται στα 770€/μήνα (730€/μήνα το 2022) και 800€/μήνα (750€/μήνα το 2022) αντίστοιχα.

Στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπως στους Αμπελόκηπους το μηνιαίο κόστος μίσθωσης κυμαίνεται από 9,09€/τ.μ. έως 13,1€/τ.μ. , στο Παγκράτι από 10,3€/τ.μ. έως 13,7€/τ.μ. και στο Νέο Κόσμο από 9€/τ.μ. έως 11,8€/τ.μ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή στη περιοχή του Νέου Κόσμου είναι εγγεγραμμένα 907 ακίνητα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, στο Παγκράτι 442 ακίνητα και στους Αμπελόκηπους 357 ακίνητα.

Στα Νότια Προάστια, το κόστος μίσθωσης διαμορφώνεται κυρίως σύμφωνα με την απόσταση από τη θάλασσα και τη θέα. Άλλο κόστος μίσθωσης έχει η Άνω Γλυφάδα και άλλο η Κάτω Γλυφάδα στο κέντρο ή/και πλησίον του Γκολφ, αντίστοιχα διαμορφώνεται και το κόστος μίσθωσης στη Βούλα. Το μέσο κόστος μίσθωσης στη Γλυφάδα διαμορφώνεται στα 15,5€/τ.μ. , ενώ στη Βούλα στα 17,35€/τ.μ. . Στη Νέα Σμύρνη το μέσο κόστος μίσθωσης ενός διαμερίσματος 100τμ, άνω του 1ου ορόφου κατασκευής μετά το 2000 αγγίζει τα 975€/μήνα, στο Παλαιό Φάληρο τα 1.150€/μήνα και στη Καλλιθέα τα 1.075€/μήνα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Γλυφάδα είναι εγγεγραμμένα 370 ακίνητα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, στη Βούλα 160 ακίνητα, στο Παλαιό Φάληρο 336 ακίνητα και στη Καλλιθέα 281 ακίνητα.
Στις περιοχές των Βορείων Προαστίων και συγκεκριμένα στο Μαρούσι το κόστος μίσθωσης κυμαίνεται από 9,4€/τ.μ. έως 13,04€/τ.μ. , στο Χολαργό από 9€/τ.μ. έως 14€/τ.μ. , στο Χαλάνδρι από 9,5€/τ.μ. έως 13,6€/τ.μ. και στη Κηφισιά από 11,3€/τ.μ. έως 17,1€/τ.μ.

Η μέση αύξηση των ζητούμενων τιμών ενοικίασης στις 16 περιοχές της Αττικής με την υψηλότερη ζήτηση για οικογενειακή κατοικία αγγίζει το 15,41% σε σχέση με πέρυσι. Αν δεν υπολογίσουμε τη ραγδαία αύξηση των ζητούμενων τιμών πώλησης, που καταγράφεται στους Αμπελόκηπους και στη Βούλα λόγω μικρής διαθεσιμότητας, τότε, η μέση αύξηση διαμορφώνεται στο 11% και το μέσο κόστος μίσθωσης στα 10,89€/τ.μ.
Σημειώνεται, με βάση πάντα την έρευνα, ότι το μεγάλο πλήθος των «νέων» ηλικιακά ακινήτων έχει αγοραστεί από αλλοδαπούς επενδυτές με στόχο είτε την απόκτηση της golden visa, είτε ως επένδυση, με απώτερο σκοπό την εκμετάλλευση μέσω μακροχρόνιας συμβατικής μίσθωσης.

Πηγή: iefimerida.grΔυσεύρετες οι οικογενειακές κατοικίες: Τα ενοίκια σε 16 περιοχές της Αττικής, τι ισχύει στην περιφέρεια [τιμές] – iefimerida.gr

Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Πολύ υψηλά ποσοστά βροχόπτωσης αναμένονται σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα – Αγωνία των κατοίκων του Θεσσαλικού Κάμπου που όλη την νύχτα οχύρωναν τις περιουσίες τους – Δείτε live την πορεία των φαινομένων.

Λίγες μόλις ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα της «Daniel» από τη Θεσσαλία ακόμη μια κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία «Elias» θα συνεχίσει να επηρεάζει τη χώρα μας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών μέχρι και την Πέμπτη, όταν και τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην της Μακεδονίας και της Θράκης), τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στη Θεσσαλία (στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας και στα νότια τμήματα του νομού Λάρισας), στη Στερεά (στους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Φωκίδας) και στην Ήπειρο (στους νομούς Άρτας και Πρέβεζας).

Την Τετάρτη (27-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, την κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα (στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο), στις Σποράδες, την Εύβοια, τη δυτική Κρήτη και πιθανώς στις δυτικές Κυκλάδες. Επισημαίνεται ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στους νομούς Καρδίτσας, Φθιώτιδας, στα ανατολικά τμήματα του νομού Μαγνησίας, στις Σποράδες και στη βόρεια Εύβοια.

Την Πέμπτη (28-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως το μεσημέρι στις Σποράδες, τη Μαγνησία, τη βόρεια Εύβοια, και τα βορειοανατολικά τμήματα της Στερεάς. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

πηγή

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

0

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά και με πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σίγουρα κάθε Χριστούγεννα υπάρχει κάποιο σπίτι που κλέβει την παράσταση περνώντας απ έξω, βλέποντάς το να φωτίζουν χιλιάδες λαμπάκια. Φέτος λοιπόν μπορείτε να κάνετε το δικό σας να διαφέρει και να κερδίζει τις εντυπώσεις και μάλιστα με πολύ λίγα χρήματα.

Υπάρχει μία συσκευή η οποία ονομάζετε “Christmas Laser projector” και σίγουρα θα κάνει το σπίτι σας να μοιάζει λες και βγήκε από παραμύθι. Αυτό που κάνει η συσκευή αυτή είναι να παράγει και να αντικατοπτρίζει δέσμες κόκκινου και πράσινου φωτός σε χιλιάδες σημεία προς την κατεύθυνση που είναι στραμμένη με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι λάμπει ένας μανδύας από χιλιάδες λαμπάκια πάνω στο σπίτι σας.

Εκτός από το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που χαρίζει το “Christmas Laser projector” έχει και ένα ακόμα πολύ σημαντικό όφελος για εμάς και την τσέπη μας αλλά και το περιβάλλον αφού η κατανάλωση που κάνει σε πλήρη ισχύ σε ενέργεια όπερ σε ηλεκτρικό ρεύμα είναι μόλις 0,07 watt. Αυτό μεταφράζεται σε ευρώ ότι μπορεί να μας γλιτώσει από τον λογαριασμό του ρεύματος αρκετά ευρώ. Για παράδειγμα από ένα σπίτι που έχει 3 σειρές λαμπάκια μόνο μπορεί να μας γλυτώσει μέχρι και 60 ευρώ σε όλη την διάρκεια των γιορτών. Αν πάλι θέλουμε ένα συγκρίνουμε όμοια πράγματα και πούμε ότι θέλουμε να συγκρίνουμε το κόστος με το ίδιο φαντασμαγορικό αποτέλεσμα βάζοντας στην μία περίπτωση την συσκευή “Christmas Laser projector” και στην άλλη τα συμβατικά λαμπάκια τότε η διαφορά γίνεται αρκετά χαώδης με τα κόστη να ξεπερνάνε μέχρι και τα 800 ευρώ. Φυσικά έναν τέτοιο στολισμό θα τον έκαναν μέ πραγματικά λαμπάκια μόνο άνθρωποι που δεν θα νοιαζόταν και τόσο τα 800 ευρώ.

Φυσικά η συσκευή είναι αδιάβροχη με ειδική στεγανοποιημένη πρίζα και τροφοδοσία και μεταλλικό περίβλημα για αντοχή. Mπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Crazy Napo

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

0

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι θέλουν να μοιράζουν χαμόγελα και όμορφες στιγμές στους άλλους. Έτσι λοιπόν ένας αναγνώστης μας ανακάλυψε ίσως το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι καθώς γύριζε από την δουλειά του μιας και οι βόλτες απαγορεύονται.

Το σπίτι βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έχει ίσως τον εντυπωσιακότερο στολισμό από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτά τα στοιχεία που έχουν εντυπωσιάσει τον αναγνώστη μας είναι το τεχνητό χιόνι που έχει δημιουργήσει και τα κινούμενα λαμπάκια στον τοίχο του σπιτιού.

Ομολογουμένως όταν είδαμε το βίντεο που τράβηξε ο φίλος μας εντυπωσιαστήκαμε και εμείς αλλά δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνο εκεί.

Έτσι λοιπόν ψάξαμε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν κινούμενα λαμπάκια και βρήκαμε μία συσκευή laser που εκπέμπει στον τοίχο του σπιτιού σας χιλιάδες δέσμες με αποτέλεσμα να δημιουργεί την αίσθηση ότι έχετε λούσει το σπίτι σας με χιλιάδες λαμπάκια.

Μπορείτε να βρείτε εδώ την εντυπωσιακή συσκευή laser για να κάνετε και εσείς το σπίτι σας και είναι και πολύ φθηνή στην τιμή των 39 ευρώ μόνο.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε για να σας το πούμε είναι αν το συγκεκριμένο σπίτι χρησιμοποιεί ένα δύο ή τρία laser projector.

H Κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να κόψει το επίδομα ενοικίου αντί να το ανεβάσει – Οι φτωχοί δεν χωράνε στην Ελλάδα και αδιαφορεί για την εκτόξευση ενοικίων η κυβέρνηση – Έτσι κι αλλιώς δεν πάνε στην κάλπη λένε στο κόμμα οπότε μας βοηθάνε

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι αδιαφορεί πλήρως για την μεσαία και χαμηλή οικονομική τάξη της χώρας. Μάλιστα σύμφωνα με κομματικές πληροφορίες και με την διαφαινόμενη τεχνική κρίση που έχει φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελλάδα κάνουν μονόδρομο την περικοπή κονδύλίων και επιδομάτων από τις χαμηλές κοινωνικές τάξεις.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε πολλά στους λίγους τόσα πολλά που πλέον σήμερα καλείται να βρεί χρήματα από το κρατικό ταμείο για να καλύψει τις βασικές ανάγκες του κράτους όπως η περίθαλψή και η παιδεία. Και τα δύο αυτά παραπαίουν με τις επικοινωνιακές δικαιολογίες να έχουν χτιστεί καλά. Όσο αφορά την υγείο το ποίημα της επικοινωνιακής προπαγάνδας λέει ότι έχουμε πανδημία και κάποιοι δεν εμβολιάστηκαν ενώ το ποίημα για την παιδεί λέει ότι τα αλλάζουμε όλα και χρειάζεται χρόνος προσαρμογείς.

Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση θα στραφεί σύμφωνα με κομματικά στελέχη στην περικοπή κονδυλίων που αφορούν χαμηλά στρώματα όπως του ενοικιαστές. Και ο λόγος είναι απλός. Δεν έχουν μεγάλη επιρροή στην κοινωνική δομή και στην κατανομή ψήφων οπότε ακόμα και δυσαρεστημένοι να είναι μπορούν να επηρεάσουν πληθυσμιακά λιγότερους από ένα μεγαλοεπιχειρηματία ή από έναν δημόσιο υπάλληλο. Και δεύτερον σύμφωνα με τις εκτιμήσεις υποψηφίων και στελεχών έτσι κι αλλιώς είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους απέχοντες από τις εκλογές οπότε ακόμα και να τους κόψουν τα χρήματα η αποχή τους και μόνο θα βοηθήσει στο να βγεί και πάλι η Νέα Δημοκρατία.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Και να το εξηγήσουμε πολύ απλά. Οι εκλογές πάντα και το αποτέλεσμα βγαίνει επί των εγκύρων. Άρα αν είμαστε 10 ψηφοφόροι και οι 8 κάνουν αποχή ο ένας ρίξει λευκό και άλλος τον Α υποψήφιο τότε ο Α υποψήφιος βγήκε με 50% και όχι με 10% που είναι η πραγματική αναλογία. Άρα όσοι απέχουν βοηθούν το πρώτο κόμμα πάντα ανεξαρτήτου ποιο είναι. Έτσι λοιπόν αυτό το γνωρίζει καλά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και θέλει να το εκμεταλλευτεί πλήρως εκμεταλλευόμενη πλήρως το κομματικό της στρατό και αποβάλλοντας με πονηρό τρόπο τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα από την κάλπη με ύπουλο και τεχνίτό τρόπο μέσω της αγανάκτησής τους.

Η Λέσβος καίγεται ακούει κανείς; Χάνεται η Ελλάδα στις στάχτες η μισή κυβέρνηση για μπάνια στην Θάλλασα και ή άλλη μισή στα τηλέφωνα με τα κανάλια να μη τους χαλάσουν την επικοινωνιακή εικόνα

Τρίτη ημέρα μετά το ξέσπασμα της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στο δυτικό τμήμα της κεντρικής νότιας χερσονήσου της Λέσβου και το κύριο μέτωπο της φωτιάς έφθασε κυριολεκτικά στα όρια της Βρίσας. Η ανικανότητα της κυβνέρνησης Μητσοτάκη αγγίζει κόκκινο και φαίνεται να μην έχει σταματημό.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Απειλούνται σπίτια περιουσίες και ζωές σε ένα νησί που είναι από το ωραιότερα στον κόσμο και κατέχει ένα από τα 5 απολιθωμένα δάση στον κόσμο. Η αδιαφορία της κυβέρνησης αλλά και η απραξία στην ανάγκη πυρόσβεσης φέρνουν το σημερινό αποτέλεσμα που κάνει την πυρκαγιά να μοιάζει εντελώς ανεξέλεγκτη.

Το σκάνδαλο και η γελιοποίηση της χώρας μας με τα ρατσιστικά αεροσκάφη που πλήρωσε ο ελληνικός λαός εκατομμύρια σε ημέτερους και το Κυριάκο Μητσοτάκη να πανηγυρίζει πριν λίγε ημέρες και να λέει ότι αυτά θα σβήσουν τις φωτιές δεν το αναφέρει κανείς. Τα αυτά τα περιβόητα αεροπλανάκια που δεν σβήνουν ούτε πυρκαγιά δεν τα έχει δει κανείς μέχρι σήμερα στην δράση.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό την κυβερνητικής ανικανότητας είναι ότι η μισή κυβέρνηση βρίσκετε στις ξαπλώστρες και η άλλη μισή μιλάει όλη την ημέρα με τηλεοπτικούς σταθμούς και ζητάει να μην παίζουν τα κανάλια τις φωτιές αλλά το Μάτι. Επίσης ζητάει να μην γίνει αναδρομή πυρκαγιών και θυμηθεί ο κόσμος τις φωτιές του 2007 με τους 63 νεκρούς επί κυβέρνησης Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας.

Η φωτιά πλέον καίει σπίτια και σε δεύτερο οικισμό και κινδυνεύει το απολιθωμένο δάσος που είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομίας.

Ότι καίγεται μπαίνει ανεμογεννήτρια Μητσοτάκη και αν κάποιος εμποδίσει τον πλουτισμό κουμπάρων, συγγενών και ημέτερων συλλαμβάνεται – Συλλήψεις τώρα και προσαγωγές διαδηλωτών σε κινητοποίηση κατά των ανεμογεννητριών

Μόλις πρόπερσι είχε πιάσει φωτιά στην περιοχή ήταν καλοκαίρι του 2019 και μέσα στο 2 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόλαβε και πλειστηρίασε το έργο το ανέθεσε και δεν την σταματάει τίποτα από το να γεμίσει όλον το ορεινό όγκο με τις ανεμογεννήτριες. Εξάλλου ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είχε πει στην βουλή των Ελλήνων ότι οι ανεμογεννήτριες θα μπούν ότι και να γίνει.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Προφανώς τα λεφτά είναι πολλά και πρέπει κάποιες συγκεκριμένες οικογένειες να πλουτίσουν εύκολα. Ωστόσο ακόμα υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι που στον Τύμπανο Αργιθέας Καρδίτσας δεν έχουν αποδεχθεί την εγκατάσταση ανεμογεννήτριες. Ο στόχος των διαδηλωτών που κινητοποιήθηκαν σήμερα με στόχο να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή στις 11 το πρωί. Ωστόσο, το λεωφορείο με τους διαδηλωτές εμποδίστηκε κι ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία, ενώ απειλήθηκαν επεισόδια και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι προσαγωγές και συλλήψεις.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Η σημερινή κινητοποίηση, ενταγμένη στον αγώνα κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην οροσειρά των Αγράφων, έγινε με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η Τροχαία από τις 20 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου, όπου θα γίνεται προγραμματισμένη διέλευση 24 βαρέων οχημάτων που θα μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας, μέσω του οδικού δικτύου Λάρισας – Τρικάλων – Μουζακίου.

Όποιος αντιδράει για οτιδήποτε θα του περνιούνται χειροπέδες.