Πώς μπορούν οι γυναίκες να ενισχύσουν τη σχέση τους με τον σεξουαλικό τους εαυτό;

spot_imgspot_img

Ο σεξουαλικός σας εαυτός είναι το κομμάτι του εαυτού σας που βιώνετε όταν αισθάνεστε πραγματικά ερεθισμένοι. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι ο σεξουαλικός εαυτός είναι σαν ένα μικρό παιδί: Δεν τον ενδιαφέρει και πολύ τι πιστεύει ο υπόλοιπος κόσμος ότι πρέπει να κάνει.

Ο σεξουαλικός σας εαυτός είναι επίσης ναρκισσιστικός. Θέλει να του λένε ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Όταν είστε πραγματικά σεξουαλικά ερεθισμένοι, μπορεί να νιώθετε πολύ κοντά στον σύντροφό σας, αλλά δεν θέλετε να ακούσετε τα πάντα για το πώς πήγε η μέρα του. Θέλετε να σας φέρεται σαν το πιο υπέροχο πράγμα στο σύμπαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΤΙΚΑ SEX TOYS ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟ

Αυτό που είναι απαραίτητο για την καλλιέργεια του σεξουαλικού σας εαυτού είναι να καλλιεργήσετε καλές συνήθειες ενσυνειδητότητας – η οποία, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι απλώς μια λέξη για αυτό που συμβαίνει νοητικά όταν δίνετε προσοχή στην παρούσα στιγμή, με όσο το δυνατόν λιγότερη κρίση. Αυτό το τελευταίο στοιχείο -όσο το δυνατόν λιγότερη κρίση- τείνει να αποτελεί ένα τεράστιο εμπόδιο. Έχουμε την τάση να κρίνουμε πολύ τον εαυτό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΤΙΚΑ SEX TOYS ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟ

Μερικές από τις πιο συναρπαστικές εργασίες στη σεξουαλική θεραπεία σήμερα αφορούν τη χρήση της ενσυνειδητότητας για να βγείτε από τη μέση, ώστε το σεξουαλικό σας μυαλό να μπορεί να κάνει αυτό που φυσικά ξέρει να κάνει. Αυτό είναι λογικό, αφού τα κύρια συστατικά της ενσυνειδητότητας -προσοχή, παρούσα στιγμή και έλλειψη κρίσης- είναι επίσης σημαντικά συστατικά για καλό σεξ.

Οι περισσότερες από τις αρχικές τεχνικές σεξουαλικής θεραπείας από τη δεκαετία του 1960 ήταν στην πραγματικότητα τεχνικές ενσυνειδητότητας, αλλά ο όρος δεν είχε γίνει ακόμα τόσο δημοφιλής. Μόνο πριν από μια δεκαετία περίπου, όταν η Lori Brotto στο Βανκούβερ άρχισε να διδάσκει την ενσυνειδητότητα σε γυναίκες με σεξουαλικές ανησυχίες, τα κομμάτια του παζλ που έλειπαν για την ενσυνειδητότητα και το σεξ επιτέλους ενώθηκαν σωστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΤΙΚΑ SEX TOYS ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟ

 

 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img