5 τρόποι για καλύτερη απόδοση στο κρεβάτι.

spot_imgspot_img

Αμέτρητοι παράγοντες επηρεάζουν την απόδοση μας στο sex. Οι βασικότεροι των οποίων έχουν να κάνουν με την ψυχολογία.

Ειδικά στην σύγχρονη εποχή με το στρες να καταβάλει τους ανθρώπους αλλά και με τον βομβαρδισμό μας από εικόνες γυμνού σώματος η απόδοση στον σεξουαλικό τομέα περνάει κρίση.

Μπορείτε να βρείτε εδώ Luxury σεξουαλικά παιχνίδια για όλους και όλες που είναι μπροστά σε αυτόν τον τομέα.

Ναι… δεν είσαι ο μόνος που του συμβαίνει. Η βιομηχανία του πορνό, έχει ελευθερωθεί και εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που όλοι βρισκόμαστε ελάχιστα κλικ μακριά από μια διέγερση. Διέγερση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας και στους χρόνους που την ζητάμε. Στην πράξη όμως? Τι συμβαίνει? Τα πράγματα εκεί αλλάζουν. Η πράξη δεν στα δίνει ολα στην εντέλεια όπως στις ταινίες. Ούτε μπορείς να επιλέξεις πάντα τι, πότε και πως θα το κάνεις. Βάλε και το στρες στην εξίσωση και σας παρουσιάζω μια μετριότητα. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν τρόποι να κάνεις την συνεύρεση έντονη και ενδιαφέρουσα.

Μείωσε τις ταινίες πορνό που βλέπεις. Άσε το ποντίκι και έπιασε το κρεβάτι. Άφησε το μυαλό σου ελεύθερο να απολαύσει αυτό που ζει και πειραματίσου με τον σύντροφο σου.
Βγάλε από το μυαλό σου τα αρνητικά. Μην σκέφτεσαι εκείνη την φορά που δεν τα πήγες καλά και μείνατε ανικανοποίητοι στο κρεβάτι. Στέψου πόσο θέλεις τον παρτενέρ σου και δείξε το με κάθε τρόπο.
Απέβαλε το στρες. Όπως τα προβλήματα του σπιτιού δεν πρέπει να τα κουβαλάμε στην δουλεία, έτσι και τα προβλήματα της δουλειάς δεν τα κουβαλάμε στο κρεβάτι. Άσε λοιπόν τα προβλήματα και το στρες έξω από την πόρτα και όταν βγεις, ακόμα και αυτά θα έχουν γίνει λιγότερα.

Δοκίμασε κάποιο φυσικό διεγερτικό. Υπάρχουν αρκετά σκευάσματα εκεί έξω που ανεβάζουν την λίμπιντο και την σεξουαλική απόδοση. Κάτι τέτοιο θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι.
Μπες επιτέλους στον κόσμο των sex toys. Δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να ανακαλύψεις χρησιμοποιώντας σεξουαλικά παιχνίδια. Ένας δονητής, μια μάσκα, χειροπέδες ακόμα και παιχνίδια με τηλεχειρισμό για να ελέγχεις εσύ τον σύντροφο σου είναι παραδείγματα που θα ανεβάσουν το επίπεδο και φυσικά την όρεξη.

Μπορείτε να βρείτε εδώ Luxury σεξουαλικά παιχνίδια για όλους και όλες που είναι μπροστά σε αυτόν τον τομέα.

Μπορείς να δοκιμασίες ολα τα παραπάνω.. σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε αφήσει με χαμόγελο…και όχι μόνο εσένα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img