Συμβουλές για σχέσεις, ένας εναλλακτικός τρόπος προσέγγισης

spot_imgspot_img

Πολλοί από εσάς θα έχετε διαβάσει για ψυχολογικές τεχνικές και συμβουλές για σχέσεις. “Πως να τον κάνω να με κοιτάξει όπως πρώτα;” ή “Πως να κάνεις αποτελεσματικό διάλογο”… Συνήθως τέτοιους τίτλους θα συναντάς. Και μετά σας αρχίζουν στα πρέπει και στα μη. Προσπάθησε να μπεις στη θέση της, δες τα από την δική του μεριά. Όχι! Η προσέγγιση σας θα πρέπει να είναι πιο to the point. Θυμηθείτε τι κάνατε στις αρχές, πριν πέσετε στην ρουτίνα. Όταν ήταν όλα ωραία, υπήρχε το μυστήριο και φυσικά πολύ σεξ.

Κακά τα ψέματα το σεξ και η σεξουαλική ζωή που έχετε με τον/την σύντροφο σας είναι πολύ σημαντική για την επιβίωση μιας σχέσης. Το σεξ είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχία μιας σχέσης, αλλά και για την ατομική υγεία του ατόμου. Ενώνει το ζευγάρι με τρόπους οι οποίοι δεν περιορίζονται μόνο στη φυσική επαφή. Οι ουσίες που εκκρίνονται από τον οργανισμό μας στη διάρκεια του σεξ, όπως η οξυτοκίνη και η ντοπαμίνη, ευθύνονται για την καλή διάθεση και ευεξία. Μείωση του στρες, κάτι το οποίο ξεκινάει από την έκκριση των παραπάνω ορμονών. Μας κρατάει αφοσιωμένους στη σχέση.

Αν λοιπόν έχετε χάσει την μαγεία, το πάθος, την έλξη μεταξύ σας και θέλετε να τα ξαναβρείτε προσωπική μου άποψη είναι να δοκιμάσετε. Δοκιμάστε κάποιο παιχνίδι ρόλων και ερωτικά παιχνίδια. Μην φοβάστε, αφήστε τα ταμπού πίσω και δοκιμάστε νέα πράγματα. Αν έχετε δει τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, σίγουρα θα έχετε πολλές ιδέες στο μυαλό σας. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις εδώ. Και μην αγχώνεστε δεν θα το πούμε πουθενά…!

Ακολουθήστε το scoops.gr σε facebook & twitter

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img