Εσύ είσαι πρωτόγονος ερωτικά ή έχεις εξελιχθεί

spot_imgspot_img

Όπως όλες οι βασικές ανάγκες του ανθρώπου έτσι και ο έρωτας εξελίσσονται. Ενώ η πηγαία ανάγκη του ανθρώπου είναι ίδια και απαράλαχτη εδώ και εκατομμύρια αυτό που έχει αλλάξει και έχει εξελιχθεί είναι η απόλαυση της ανάγκης αυτής. Ένα παράδειγμα είναι: Όταν έχουμε ένα καλομαγειρεμένο φιλέτο μοσχάρι βαθιάς ωρίμανσης με μία θεσπέσια γαρνιτούρα σε ένα πολύ ωραίο πιάτο είμαστε είμαστε διατεθειμένοι να το πληρώσουμε αρκετά χρήματα και να το φάμε απολαμβάνοντάς το μέχρι το τέλος. Αν μας φέρουν όμως ένα ωμό κόμματι πεταμένο στο πάτωμα κανείς δεν θα το φάει. Η πηγαία μας ανάγκη ωστόσο καλύπτεται και με τον δεύτερο τρόπο.

Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία

Ακριβώς το παραπάνω παράδειγμα είναι αυτό που σήμερα καθιστά τους Έλληνες στις τελευταίες θέσης ερωτικής απελευθέρωσης και εμπειριών. Επίσης είναι το βασικό στοιχείο που η απόλαυση του έρωτα στην Ελλάδα έχει μέση διάρκεια από 3 εώς 7 λεπτά ενώ στην Ολλανδία ή σε άλλες χώρες ξεπερνάει τα 10 με 15 λεπτά.

Με λίγά λόγια μία ερμηνεία της έρευνας του Ερευνητικού Σεξολογικόυ ινστιτούτο της Νέας Υόρκης είναι η εξής. Ένας άνθρωπος που δεν γνώρισε ποτέ το απόλυτο θεωρεί απόλυτο αυτό που βιώνει. Άρα θεωρεί ότι έχει πολύ καλή σεξουαλική εμπειρία είναι διότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ κάτι καλύτερο.

Αυτό που κάνει την διαφορά πλέον στην βασική ανάγκη του έρωτα και μπορεί να τον εξελίξει και να τον βελτιώσει σε θέμα απόλαυσης και διάρκειας είναι ξεκάθαρα η λύση των ερωτικών βοηθημάτων και παιχνιδιών. Φυσικά λόγο του ότι ο τομέας αυτός είναι ακόμα σε πολύ ποιο πρόημο στάδιο σε σύγκριση με άλλες βασικές ανάγκες αυτό το στοιχείο που χρειάζεται για να μπορέσουμε να βιώσουμε ανώτερες εμπειρίες είναι η φαντασία μας.

Έτσι λοιπόν οι ειδικοί λένε χρησιμοποιήστε ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα ότι σας αρέσει χωρίς ενοχές και χωρίς ταμπού και σίγουρα θα δείτε μεγάλη βελτίωση και θα βιώσετε εμπειρίες που μέχρι πριν δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν.

Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία

Crazy Napo

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img