Πως να πετύχεις το καλύτερο στήσιμο pics

Είναι γνωστό ότι τα οπίσθια είναι από τα βασικότερα σημεία που κοιτάει ένας άντρας. Είναι επίσης το σημείου που διεγείρει περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο σημείο στο γυναικείο σώμα τον αντρικό εγκέφαλο.

Οι πρώτες σκέψεις ενός άντρα πριν φτάσετε στο κρεβάτι μαζί του, στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι η φαντασίωσή να σα παίρνει στα τέσσερα.

To Doggy style είναι μία από τις αγαπημένες στάσεις των αντρών διότι δημιουργεί την αίσθηση της κυριαρχίας πάνω στην γυναίκα και την θέτει σε απόλυτα παθητική θέση σχεδόν χωρίς καμία επιρροή στον ρυθμό ή στην ένταση.

To Doggy style απαιτεί συνήθως έναν σχετικά έμπειρο σύντροφο τουλάχιστον για να μην είναι επίπονο και δυσάρεστο τις πρώτες φορές.

Πώς όμως μία γυναίκα πρέπει να τοποθετήσει το σώμα της ώστε να επιτύχει το τέλειο στήσιμο και να το απολαμβάνει εξίσου με τον σύντροφό της.

1) Στη βασική θέση του Doggy και ειδικά αν ο σύντροφός μας έχει μεγάλο πέος ή είμαστε λίγο άπειρες ακόμα θα πρέπει να έχουμε την σπονδυλική μας στήλη ελαφρός με κλήση προς τα έξω τουρλώνοντας ελαφρώς τα οπίσθιά μας και ανοίγοντας τα πόδια τόσο ώστε ο σύντροφός μας να μπεί ανάμεσα τους. Βάζουμε τα χέρια λίγο πιο ανοιχτά από το άνοιγμα των ώμων και σε ευθεία με αυτούς στο στρώμα με τις παλάμες ανοιχτές ώστε να έχουμε καλή στήριξη στα τραντάγματα της επαφής. Όταν θέλετε να ανακουφιστείτε από την ένταση της επαφής μπορείτε να κατεβάζετε για λίγο το κεφάλι. Όταν νιώθουμε έντονο πόνο τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε για λίγο ανάποδη κλίση σαν μικρή καμπουρίτσα στην σπονδυλική μας στήλη ώστε να ανακουφιζόμαστε.

2) Η τέλεια στάση είναι για γυναίκες που σίγουρα δεν το δοκιμάζουν για πρώτη φορά. Σε αυτή την στάση τουρλώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα οπίσθιά μας ανοίγουμε λίγο περισσότερο τα πόδια μας και ξαπλώνουμε με καμπύλη της σπονδυλικής μα στήλη στο στρώμα. Σε αυτή την στάση η εισχώρηση είναι πολύ πιο βαθιά και πιο έντονη.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το πειραματισμό με έναν ερωτικό βοήθημα όποιου μεγέθους θέλετε. Εμείς προτείνουμε φυσιολογικό μέγεθος για αρχή από 16 μέχρι 20 (δεν θα συναντήσετε πολλά τέτοια στην ζωή σας) και να ξεκινήσετε τις δοκιμές. Αν δείτε ότι μπορείτε να το ελέγξετε εύκολα και να εισχωρήσει όλο μέσα σας τότε μπορείτε να ανεβάσετε την ένταση ή να πάρετε κάποιο με κρουστική κίνηση.

Μπορείτε να βρείτε μεγάλη αφθονία εδώ.

Πρόσφατα Άρθρα

H καυτή αστυνομικός που πήρε αναρρωτική λόγο κορονοιού και έβαζε φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της σε νησιά (pics)

Η περίοδος που διανύουμε είναι από τις ποιο αλλόκοτες των τελευταίων ετών. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά άρθρα από την μία την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση...

Προς καταστροφή η Ελληνική οικονομία μετά την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης 2στους 3 θα κάνουν πτώχευση

Σε απόλυτη χρεωκοπία οδεύει η αγορά και οι μικροκαταστηματάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου τίποτα. Η οικονομία...

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι...

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here