Πως θα ρίξεις μία ποιοτική γυναίκα στο κρεβάτι σου και τι είναι αυτά που θα σε ξεχωρίσουν από την μάζα των αντρών

spot_imgspot_img

Ας υποθέσουμε ότι η γυναίκα που έχει μπει στο στόχαστρό σου είναι μία γιατρός ή μία δικηγόρος πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και πολύ σικ. Στην αρχή η πρώτη αντίδραση του κάθε άντρα είναι ότι όλες μπορούν να πέσουν με την ίδια προσέγγιση και εκεί είναι το μεγάλο λάθος και τρώνε οι περισσότεροι ο ένας πίσω από τον άλλον τα μουτράκια τους. Αυτές οι γυναίκες έχουν πολύ ψηλά το αίσθημα της αυτοπεποίθησης συνήθως και εκτός από αυτό ξέρουν ότι αρέσουν και ότι είναι ένα τρόπαια αρκετά πολύτιμο για το book κάθε άντρα. Έτσι λοιπόν σε αυτές τις γυναίκες η προσέγγιση θα πρέπει να είναι πιο εγκεφαλική.

Το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τα πάντα χωρίς συνδρομές και πάγια πληρώνοντας μία μόνο φορά.

Στις μέρες μας πλέον, που ωμότητα της κοινότητας έφτασε να γίνετε μέχρι αντιπαθητική. Γοητεύει ιδιαίτερα η ευγένεια και η απόστασή στην ομιλία σας ακόμα και σε πληθυντικό βαθμό. Φανταστείτε ότι οι εντυπωσιακές γυναίκες μέσα στα social media τους δέχονται σχεδόν καθημερινά είτε dic pic είτε ωμές προτάσεις συνεύρεσης ή και προτάσεις για απλό ραντεβού. Οπότε αν έχετε βάλει τον πήχη τόσο ψηλά αποφύγετε την επικοινωνία μέσω social διότι ήδη τις έχει κουράσει αρκετά και επιδιώξτε να βρίσκετε από κοντά και να λέτε αυτά που θέλετε διατηρώντας πάντα την απόσταση στον λόγο σας εσείς. Και μην της επιτρέψετε να σας διορθώσει. Αυτό αν συμβεί σημαίνει ότι ήδη είναι κοντά στο να ξενερώσει μαζί σας.

Το δεύτερο στάδιο είναι τυχόν δώρα ή κινήσεις εκτίμησης που θα σπάσουν την απόσταση και θα χτίσουν ένα μυστήριο γύρο από το πρόσωπό σας. Εδώ ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολύ είναι ότι κατευθείαν οδηγούνται σε ένα προσωπικό δώρο όπως κόσμημα και θεωρούν ότι θα τις γοητεύσει αμέσως από μόνο του. ΛΑΘΟΣ. Δεν λέω τα δώρα αρέσουν και τα κοσμήματα αλλά για πιο μετά. Εδώ πρέπει να χτιστεί ένα μυστήριο γύρο σας, πρέπει να κάνετε την γυναίκα να υποβάλει το μυαλό της να ασχοληθεί μαζί σας λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο. Να είστε σίγουρος ότι μία εντυπωσιακή γυναίκα πετυχημένη με τύπο στυλ ανεξάρτητη με παιδεία και εγκεφαλική διαύγεια έχει δεχθεί εκατοντάδες δώρα και ναι δεν μπόρεσαν όλοι να την πλησιάσουν περισσότερο από εκεί. Συνεπώς αυτό που θα διαλέξετε σαν δώρο πρέπει να μιλάει στον εγκέφαλό της. Εκμεταλλεύσου κάποια προσωπική σας στιγμή ή μία συνομιλία ή κάτι που ξεχώρισες επάνω της. Επίσης ένα σημαντικό στοιχείο είναι ο χρόνος αναμονής. Μην πιέζεις τον χρόνο μη βιάζεσαι να λύσεις την απόσταση και να βρεθείτε κάπου έξω οι δύο σας πιο οικία και άνετα αυτό μπορεί να αργήσει. Αλλά το σίγουρο είναι ότι αν βιαστείς σκοντάφτεις.

Το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τα πάντα χωρίς συνδρομές και πάγια πληρώνοντας μία μόνο φορά.

Τρίτο στάδιο αφού ρίξεις το τοίχος της απόστασης διατήρησε την ευγένεια μέχρι και όταν είστε μόνοι σας. Η ευγένεια στις μέρες μας σπανίζει και αυτό γοητεύει πολύ τέτοιου είδους γυναίκες. Ακόμα και τα αγγίγματά σου θα πρέπει να είναι με στυλ και τακτ. Ναι άνοιγε την πόρτα του αυτοκινήτου σου. Δείξε ανοχή σε χρόνους, σεβασμό για ώρες εργασίας κτλ κτλ. Ένας ώριμος άντρας που νιώθει σίγουρος πάντα ξέρει τι θέλει δεν κάνει σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού, δεν βιάζετε και είναι ευγενικός και αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img