Πως θα ξεχωρίσετε τους πραγματικούς άντρες από τα απλά αγόρια και ποια η διαφορά τους στο κρεβάτι.

spot_imgspot_img

Πολλοί είναι οι άντρες που σε μία παρέα ή μία συζήτηση παρουσιάζονται ως σύγχρονοι Καζανόβας ή μάλλον καλύτερα ως ιδανική εραστές.

Σίγουρα έχουμε ακούσει όλες μας ατάκες: Aν πας μαζί μου θα δεις την διαφορά, Ξέρω ακριβώς τι θέλει μία γυναίκα, και άλλες ίδιου στυλ αλαζονικές ατάκες θέλοντας να δημιουργήσουν γύρο από το πρόσωπό τους ένα μυστήριο και μία αίσθηση απόλυτου ερωτικού συντρόφου.

Για όσες έχουν δοκιμάσει λοιπόν το σεξ με αυτού του τύπο άντρα θα διαπίστωσαν και από μόνες τους ότι στο 99% η πραγματικότητα απέχει από τους ισχυρισμούς των αντρών και το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν επιεικώς ως απογοητευτικό.

Συνήθως η απογοήτευση έρχεται είτε διότι ο άντρας εκσπερματώνει γρήγορα και δεν έχει διάρκεια στο σεξ, είτε γιατί δεν ξέρει πως να δημιουργήσει ερωτισμό στην αρχή ανάμεσα στους δύο, είτε γιατί είναι κοινός παρτάκιας και σκέφτετε μόνο την δική του ικανοποίηση , είτε γιατί είναι υπερβολικά ανυπόμονος με αποτέλεσμα να χαλάει τις στιγμές.

Η διαφορά λοιπόν ανάμεσα σε ένα αγόρι και σε έναν πραγματικό άντρα που θα ξέρει πως θα εκτοξεύσει την κατάσταση ανάμεσα στους δύο και θα είναι μία πραγματική εμπειρία μία νύχτα μαζί του είναι τεράστια και το βασικό χαρακτηριστικό που υπερέχει ο άντρας είναι το ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει και πότε και ξέρει τι πρέπει να ζητήσει από εμάς και πότε.

Ένας πραγματικός άντρας το πρώτο πράγμα που κάνει είναι το εγκεφαλικό παιχνίδι χωρίς να πάει την συζήτηση ποτέ στο σεξουαλικό και χωρίς να κάνει συνεχώς κομπλιμέντα. Το δεύτερο και βασικότερο κομμάτι αφού έχει φτάσει πλέον σε ιδιαίτερες στιγμές είναι η υπομονή του, αλλά και η διαφορετικότητά του δημιουργώντας καταστάσεις που μέχρι τότε τις βλέπουμε μόνο στις ταινίες. Σε αυτό το σημείο ξέρει πως θα παίξει με την σύντροφό του δίνοντάς την χώρο αλλά και χρόνο με τρόπο επιβλητικό και διεγερτικό αλλά πάντα με σεβασμό. Το τρίτο σημείο που κάνει την διαφορά με τα κοινά αγόρια είναι ότι έχει μία γκάμα από αξεσουάρ που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλη διέγερση και επιθυμία για επαφή όπως δεσίματα ματιών,σέξι εσώρουχα, δεσίματα, κεριά, λαδάκια για την γυναίκα, και για τους πιο προχωρημένους ακόμα και ερωτικά παιχνίδια. Στο επόμενο στάδιο ο άντρας περνάει στην δράσει και αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο και χαρίζοντάς στην σύντροφό του μία πραγματική εμπειρία.

Όσο για το αν υπάρχουν τέτοιοι άντρες εκεί έξω κορίτσια; H αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αν και λίγοι υπάρχουν και πιστέψτε με είναι από τις πιο ωραίες εμπειρίες αν πέσετε σε έναν τέτοιο άντρα.

Το θέμα λοιπόν είναι ότι ένας τέτοιο άντρας θα σεβαστεί την γυναίκα αλλά θα σεβαστεί και τον χρόνο του, θα πάρει αυτό που θέλει πιο γρήγορα από ένα απλό αγόρι με πολύ πιο ωραίο τρόπο και θα είναι και απολαυστικό και για τους δύο. Για παράδειγμα όλες μας έχουμε υποστεί πίεση από το αγόρι μας παλιότερα για πρωκτική διείσδυση πόσες όμως είχαν έναν σύντροφο που να ξέρει πως να το κερδίσει. Που να ασχοληθεί με την περιοχή και να εντάξει μέσα στο παιχνίδι μία πρωκτική σφήνα για παράδειγμα ώστε να χαλαρώσει την σύντροφό του και ταυτόχρονά να την διεγείρει κιόλας. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι μπορείτε να δείτε εδώ.

Απολαύστε τις στιγμές με το σύντροφό σας και ψάξτε να βρείτε αυτόν που πραγματικά σας αξίζει χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img