Πρωκτική σφήνα πως να την χρησιμοποιήσετε πόσο απαραίτητη είναι

Ένα από το απαραίτητα βοηθήματα και ειδικά για τους αρχάριους είναι η πρωκτική σφήνα.

Αναμφισβήτητα η πιο συχνή φαντασίωση των αντρών είναι η πρωκτική εισχώρηση. Αυτό συμβαίνει γιατί ο αντρικός εγκέφαλος λειτουργεί υποσυνείδητα με βάση τα πρωτόγονα ένστικτα του. Συνεπώς η πρωκτική εισχώρηση είναι κάτι απολύτως φυσικό σαν πράξη, άσχετα αν ο τρόπος που εμποτίζεται στον αντρικό εγκέφαλο δεν είναι και τόσο ευγενικός. Η πρωκτική εισχώρηση έχει ως βασικά αίτια την επιβολή και την κυριαρχία του αρσενικού πάνω στο θυλικό. Ο λόγος της ζούγκλας όπως ισχύει παντού, έτσι ισχύει και στην ερωτική υποσυνείδητη ανθρώπινη φύση με την έννοια του ισχυρού να έχει θεωρητικά το πάνω χέρι.

Στην σύγχρονη κοινωνία ο άντρας έχει την επιθυμία για πρωκτικό έρωτα λόγο της απαγορευμένης αίσθησης που δημιουργεί η περιοχή. Επίσης ένα στοιχεί που καθιστά τον πρωκτικό έρωτα διεγερτικό είναι η αίσθηση ολοκληρωτικής κατάκτησης της συντρόφου του αλλά και η αίσθηση του απόλυτου ελέγχου.

Στην πράξη ο πρωκτικός έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο ανεβαστικά παιχνίδια μεταξύ του ζευγαριού. Αλλά κάποια πράγματα είναι σχεδόν απαραίτητα ώστε η εμπειρία αυτή να είναι τέλεια και για τους δύο.

Η πρωκτική σφήνα είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ για αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν την πρωκτική διείσδυση με την σύντροφό τους. Επίσης είναι ένα από τα βασικά αξεσουάρ για αυτούς που έχουν το σεξ σαν χόμπι με ότι συναιπάγεται αυτό.

Λόγο του ότι η περιοχή είναι αρκετά ερωτογενής με πολλούς αδένες, η πρωκτική σφήνα χαρίζει τεράστια ευχαρίστηση και ειδικά στο 2021 που υπάρχουν σφήνες με δονήσεις και μασάζ κάνουν το πρωκτικό παιχνίδι ακόμα πιο ερεθιστικό

Εκτός από την ευχαρίστηση που παρέχει η πρωκτική σφήνα κάνει ουσιαστικά και όλη την (αγγαρεία) που θα έπρεπε να κάνει ο άντρας παίζοντας συνεχώς την περιοχή. Προετοιμάζει την περιοχή χαλαρώνοντας τον σφιγκτήρα και τους εσωτερικούς μυής, κάνοντας την εισχώρηση του πέους πιο εύκολη αλλά και πιο ευχάριστη.

Απολαύστε τον έρωτα χωρίς ταμπού και αναστολές και ξεκινήστε την περιπέτειά σας με μία πρωκτική σφήνα μικρού μεγέθους ή με ένα σετ από σφήνες διάφορων μεγεθών μαζί με λιπαντικό λαδάκι για ακόμα πιο εύκολη εισχώρηση.

Εδώ μπορείτε να βρείτε στις καλύτερες τιμές τεράστιά ποικιλία από πρωκτικές σφήνες που θα κάνουν τις νύχτες σας πολύ ενδιαφέροντες.

Πρόσφατα Άρθρα

H καυτή αστυνομικός που πήρε αναρρωτική λόγο κορονοιού και έβαζε φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της σε νησιά (pics)

Η περίοδος που διανύουμε είναι από τις ποιο αλλόκοτες των τελευταίων ετών. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά άρθρα από την μία την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση...

Προς καταστροφή η Ελληνική οικονομία μετά την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης 2στους 3 θα κάνουν πτώχευση

Σε απόλυτη χρεωκοπία οδεύει η αγορά και οι μικροκαταστηματάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου τίποτα. Η οικονομία...

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι...

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here