Τα αγαπημένα μου εσώρουχα και ο αγαπημένος τρόπος να μου τα σκίζει

spot_imgspot_img

Αποφάσισα να γράψω τον αγαπημένο μου τρόπο διέγερσης για εμένα και τον σύντροφό μου ώστε να δώσω μια διαφορετική οπτική γωνία για τα σημαντικότερα λεπτά πριν την πράξη. Είναι ευρέως γνωστό ότι το μυαλό μας είναι το κυριότερο στοιχείο μίας πετυχημένης ερωτικής συνταγής. Άρα εκεί πρέπει να εστιάσουμε για να εκτοξεύσουμε την επιθυμία για έρωτα αλλά και την θελκτικότητά μας.

Το μεγάλο μου όπλο είναι η μεγάλη ποικιλία σε σέξι εσώρουχα και σέξι φορεματάκια. Φυσικά αυτά δεν κάνουν κάτι από μόνα τους αλλά το σημαντικό είναι ο τρόπος του παιχνιδιού και η χρήση τους ώστε να ανάψουν τα αίματα. Επίσης θέτω τους κανόνες από την αρχή ώστε να μην υπάρχει κανένα σημείο παρέκκλισης και να ενισχυθεί η ανυπομονησία του συντρόφου μου για επαφή.

Δείτε επίσης: Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σέξι εσωρούχων και ερωτικά παιχνίδια για να πάτε το επίπεδο της ερωτικής ζωής σε άλλο επίπεδο

Το αγαπημένο μου σετάκι είναι αυτό το οποίο και έχει πέσει θύμα στα χέρια του συντρόφου μου 6 φορές με αποτέλεσμα να το αγοράζω πλέον σχεδόν κάθε μήνα. Στην συνέχεια τον βάζω να κάτσει αναπαυτικά με δεμένα τα χέρια σε έναν καναπέ. Χαμηλώνω τον φωτισμό αφήνοντας μόνο μερικά κεριά αναμμένα και ξεκινάω να τον αγγίζω και να τον χαϊδεύω ενώ του έχω κλείσει τα μάτια και του έχω δέσει τα χέρια. Μόλις η επιθυμία μας φτάσει στο επίπεδο που είναι εμφανείς πλέον ο σκοπός του, τότε του βγάζω την μάσκα που του κλείνει το πρόσωπο και χορεύω αισθησιακά μπροστά του με αργές κινήσεις παίρνοντας στάσεις που θα χρησιμοποιηθούν σε λίγο… Στην συνέχεια του δίνω την δυνατότητα απλώς να με φωτογραφίσει και να με βιντεοσκοπήσω με το κινητό χωρίς όμως να έχει την δυνατότητά να με αγγίζει ακόμα διότι έχω θέσει του κανόνες από την αρχή. Στην συνέχεια του δίνω το δικαίωμα να με χαδέψει αλλά μόνο με ένα φτερό ή ένα τριαντάφυλλο και όχι με τα χέρια του δίνοντάς μου εντολές για τι στάση θέλει να πάρω. Αν παραβεί κάποιον κανόνα ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Αφού ξεπεράσουμε και αυτό το στάδιο μπαίνουμε λίγο στα πιο βαθιά και του δίνω την δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει να με αγγίζει και να με αλείφει με λαδάκι σε όλο μου το σώμα χωρίς όμως να επιμείνει σε κάποιο σημείο πάνω από λίγα δευτερόλεπτα ή να χρησιμοποιήσει πάνω μου κάποιο ερωτικό παιχνίδι μέχρι να τελειώσω. Φυσικά τις περισσότερες φορές επιλέγει το πρώτο και ο λόγος είναι πολύ απλά ότι αν επιλέξει το δεύτερο θα ικανοποιήσει εμένα αλλά κινδυνεύει να μείνει μετά στα κρύα του λουτρού άντε στην καλύτερη περίπτωση να την βγάλει με κάνα γρήγορο στοματικό αλλά σίγουρα με λιγότερες εντάσεις. Στην συνέχεια και σε ανύποπτο χρόνο του του δίνω το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει αλλά μόνο για 3 λεπτά συνήθως εκεί σκίζονται και τα εσώρουχά μου. Και συνήθως εκεί τελειώνει και το παιχνίδι και αρχίζει η ηφαιστειακή έκρηξη.

Παίξτε με το μυαλό του/της συντρόφου σας με όμορφα σέξι εσώρουχα. Προτείνω αυτά εδώ είναι απίθανα και κάνουν την δουλειά τους με το παραπάνω. Φυσικά ένα τέτοιο παιχνίδι απαιτεί σεβασμό και από τους δύο, απαιτεί πείρα και υπομονή και έναν σύντροφο που δεν σκέφτεστε μόνο τον εαυτό του.

Για όσους και όσες θέλουν να πάνε την σεξουαλική τους ζωή στο επόμενο επίπεδο μπορούν ξεκινήσουν με απλά ερωτικά παιχνίδια.

Δείτε επίσης: Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σέξι εσωρούχων και ερωτικά παιχνίδια για να πάτε το επίπεδο της ερωτικής ζωής σε άλλο επίπεδο

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img