Τελικά είναι κακό να σκέφτεσαι άλλους όταν κάνεις sex?

spot_imgspot_img

Κάτι που απασχολεί αρκετά την ηθική μας πλευρά απέναντι στον σύντροφο μας είναι τα ταξίδια του νου κατά την διάρκεια της πράξης.

Είναι γνωστό πως οι περισσότεροι το έχουμε κάνει άθελα μας.. ή και ηθελημένα.

Μπορείτε να βρείτε εδώ Luxury σεξουαλικά παιχνίδια για όλους και όλες που είναι μπροστά σε αυτόν τον τομέα.

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει κυρίως σε ζευγάρια που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις. Το γεγονός πως δεν μένουν πλέον νέα πράγματα να ανακαλύψουμε για τον σύντροφο μας, κάνει το sex πολλές φορές υπόθεση ρουτίνας και σε αυτήν την περίπτωση επιστρατεύουμε το μυαλό μας ώστε να δώσουμε την νότα του νέου και αγνώστου στην πράξη.

Μια τέτοια συνήθεια μπορεί να έχει καλά και κακά αποτελέσματα. Σε πολλές περιπτώσεις, η συνεύρεση γίνεται καλύτερη και περισσότερο έντονη καθώς το μυαλό μας δημιουργεί έντονη διέγερση αντλούμενη από την σκέψη μας. Το αποτέλεσμα είναι λοιπόν να ικανοποιούμε τον σύντροφο μας και τον εαυτό μας σε μεγαλύτερο βαθμό.

Σε άλλες περιπτώσεις, βρισκόμαστε αρκετά εξαρτημένοι από την σκέψη μας και χάνουμε επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες κατά την πράξη και να χαλάσει την συνεύρεση εξολοκλήρου.

Στην πραγματικότητα ισχύει και εδώ ο νόμος ‘παν μέτρον άριστον’.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό και ανήθικο το να αφήνεις την φαντασία σου ελεύθερη στο σεξ. Πρέπει όμως πάντα να γίνεται με σεβασμό στον σύντροφο μας και με μέτρο ώστε πάντα να υπάρχει η φυσική, πραγματική έλξη και διέγερση την οποία θα μας προκαλεί το άλλο μας μισό.

Μπορείτε να βρείτε εδώ Luxury σεξουαλικά παιχνίδια για όλους και όλες που είναι μπροστά σε αυτόν τον τομέα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img