Ρουτίνα; Τέσσερις συμβουλές από τους ειδικούς

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποστηρίζουν – και έχουν δίκιο- πως η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η επικοινωνία είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση. Παρόλα αυτά εκτός από αυτές τις τρεις λέξεις κλειδιά, η ερωτική πράξη επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια ευτυχισμένη σχέση. 

Μάλιστα έρευνες έχουν δείξει πως και για τα δύο φύλα, η συνουσία αποτελεί περίπου το 50-55% μίας σχέσης. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα δούμε 4 σημαντικές συμβουλές που κάθε σεξολόγος θα έδινε στους πελάτες του. 

Πρέπει να είστε ανοιχτοί

Η συνουσία είναι η πιο οικεία πράξη, η οποία όμως μπορεί να κάνει να νιώθουμε ευάλωτοι. Η οικειότητα μπορεί να φαίνεται τρομακτική, αλλά δεν είναι. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί, να αποβάλλετε τους φόβους και να ανοίξετε πλήρως την καρδιά σας. 

Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Δες εδώ περισσότερα.

Η ερωτική πράξη είναι εντελώς φυσιολογική

Οι περισσότεροι από εμάς, εάν το σκεφτούμε καλά, θα παραδεχτούμε πως το σεξ πολλές φορές αποτελεί ακόμα και σήμερα θέμα ταμπού. Ως παιδιά αλλά και ως ενήλικε δεν λαμβάνουμε τη σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, με αποτέλεσμα όταν μεγαλώνουμε να φοβόμαστε να συζητήσουμε για αυτό. Όμως το σεξ είναι κάτι το φυσιολογικό, φυσικό και όμορφο. Το είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας και μπορεί να μας οδηγήσει σε μια δυνατή σύνδεση με τον εαυτό μας αλλά και με τον σύντροφό μας. 

Η ευχαρίστηση είναι εκεί που ξεκινά μια υπέροχη σεξουαλική ζωή.

Πείτε τι ακριβώς θέλετε από τον σύντροφό σας και δείξτε του

Ξεκινήστε την πρόταση με το ρήμα «Θέλω» και διευκρινίστε στον σύντροφό σας τι ακριβώς ζητάτε από εκείνον. Και αφού του πείτε τις προτιμήσεις σας, στη συνέχεια μπορείτε να του τις δείξετε και στην πράξη. Μιλήστε ο ένας στον άλλον για τις φαντασιώσεις του, ξεκλειδώστε τον εαυτό σας και θα το απολαύσετε περισσότερο.

Βρείτε την ευχαρίστηση παντού

Για να έχετε μια υπέροχη σεξουαλική ζωή, απλά πρέπει να ζείτε μια υπέροχη ζωή. Ένας πολύ καλός τρόπος είναι να ανακαλύψετε τα μικρά πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση κάθε μέρα, για παράδειγμα αφιερώστε χρόνο για να αισθανθείτε τη ζεστασιά του ήλιου στο δέρμα μας, να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο. Η σεξουαλική ενέργεια πηγάζει πάντα από μέσα σας και γι’ αυτό μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα πως θα την απογειώσετε. Βέβαια πολύ την απογειώνουν δοκιμάζοντας προϊόντα από το shy2try.com, το ιντερνετικό κατάστημα για ζευγάρια.

Ακολουθήστε το scoops.gr σε facebook twitter

Πρόσφατα Άρθρα

Πως θα βλέπεις τα πάντα για πάντα στην Καραντίνα χωρίς συνδρομές και πάγια – Αγώνες, ταινίες, σειρές, youtube, και πολλά άλλα.

Η μισή Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια περίπου φεύγει από συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης εξαιτίας του των τεράστιων παγίων και των δυνατοτήτων που έχει αυτή...

Περνώ και μόνη μου καλά, δεν είναι μόνο ένα τραγούδι

Είσαι μόνη και θες να περνάς καλά; Κάτσε καλά λοιπόν, άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε. Το να είσαι μόνη σου για μια χρονική...

Η ιστορία ενός άτυχου άντρα και πως το αντιμετώπισε

Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για μια ιστορία που έφτασε στα αυτιά μου πρόσφατα. H ιστορία έχει να κάνει με έναν κύριο τον οποίο...

Kαυτό μοντέλο ποζάρει ολόγυμνη στον καθρέφτη του μπάνιου και γίνεται viral

Η Ashley Graham είναι ένα κορίτσι που έχει συζητηθεί πολύ και όχι μία μόνο φορά. Κάθε φορά γίνεται ντόρος  στο όνομά της και γι'αυτό συνήθως...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Reply