Το μέγεθος που θέλουν οι Ελληνίδες γυναίκες

spot_imgspot_img

Αρκετά απαιτητικές φαίνεται πως είναι οι Ελληνίδες αφού μετά από 8ετή έρευνα που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών το νούμερο που έθεσαν οι Ελληνίδες ως μίνιμουμ ήταν τα 17 εκατοστά.

Στην έρευνα συμμετείχαν 3000 γυναίκες σε ερωτηματολόγιο μέσω διαδικτύου διαφόρων ηλικιών και τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν άκρως αποκαλυπτικά. Μάλιστα περισσότερο από το 90% παραδέχθηκε πως το μέγεθος μετράει και μάλιστα το μεγάλο μέγεθος αλλά και το πάχος είναι αυτά που φέρνουν την διέγερση και πολλές φορές τον οργασμό.

Για του επιστήμονες ωστόσο μπορεί τα 13 εκατοστά να είναι θεωρούνται ικανοποιητικό μέσος όρος. Ωστόσο οι Ελληνίδες δηλώνουν απογοητευμένες με οτιδήποτε μικρότερο από 17 εκατοστά.

Μάλιστα ταυτόχρονα με την έρευνα μία γενική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα τις έρευνας και έχει να κάνει με τα πιο συχνά πουλημένα μεγέθη των sex toys. Στην Ελλάδα τα πιο συχνά μεγέθη είναι τα μεγέθη των 20 -22 εκατοστών σε ποσοστό 62% ενώ ένα 28% προτιμάει μεγέθη από 24 μέχρι 28 εκατοστά. Μόλις το 6% προτιμάει ομοιώματα από 16 εώς 20 εκατοστά.

Δυστυχώς για τους άντρες της παρέας οι απαιτήσεις των Ελληνίδων είναι ψηλά και θα προτείναμε σεξουαλικά βοηθήματα όπως αυτά για μεγάλη ικανοποίηση και των δύο με μικρό κόστος.

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Και εδώ

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img