Το μέγεθος που θέλουν οι Ελληνίδες γυναίκες

Αρκετά απαιτητικές φαίνεται πως είναι οι Ελληνίδες αφού μετά από 8ετή έρευνα που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών το νούμερο που έθεσαν οι Ελληνίδες ως μίνιμουμ ήταν τα 17 εκατοστά.

Στην έρευνα συμμετείχαν 3000 γυναίκες σε ερωτηματολόγιο μέσω διαδικτύου διαφόρων ηλικιών και τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν άκρως αποκαλυπτικά. Μάλιστα περισσότερο από το 90% παραδέχθηκε πως το μέγεθος μετράει και μάλιστα το μεγάλο μέγεθος αλλά και το πάχος είναι αυτά που φέρνουν την διέγερση και πολλές φορές τον οργασμό.

Για του επιστήμονες ωστόσο μπορεί τα 13 εκατοστά να είναι θεωρούνται ικανοποιητικό μέσος όρος. Ωστόσο οι Ελληνίδες δηλώνουν απογοητευμένες με οτιδήποτε μικρότερο από 17 εκατοστά.

Μάλιστα ταυτόχρονα με την έρευνα μία γενική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα τις έρευνας και έχει να κάνει με τα πιο συχνά πουλημένα μεγέθη των sex toys. Στην Ελλάδα τα πιο συχνά μεγέθη είναι τα μεγέθη των 20 -22 εκατοστών σε ποσοστό 62% ενώ ένα 28% προτιμάει μεγέθη από 24 μέχρι 28 εκατοστά. Μόλις το 6% προτιμάει ομοιώματα από 16 εώς 20 εκατοστά.

Δυστυχώς για τους άντρες της παρέας οι απαιτήσεις των Ελληνίδων είναι ψηλά και θα προτείναμε σεξουαλικά βοηθήματα όπως αυτά για μεγάλη ικανοποίηση και των δύο με μικρό κόστος.

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Και εδώ

Πρόσφατα Άρθρα

H καυτή αστυνομικός που πήρε αναρρωτική λόγο κορονοιού και έβαζε φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της σε νησιά (pics)

Η περίοδος που διανύουμε είναι από τις ποιο αλλόκοτες των τελευταίων ετών. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά άρθρα από την μία την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση...

Προς καταστροφή η Ελληνική οικονομία μετά την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης 2στους 3 θα κάνουν πτώχευση

Σε απόλυτη χρεωκοπία οδεύει η αγορά και οι μικροκαταστηματάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου τίποτα. Η οικονομία...

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι...

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here