ΣΟΚ στη γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος από το λουκέτο της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ! – Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ανησυχία ένα βήμα πριν την κατάρρευση το εργοστάσιο

January 30, 2017
904 Views

Σοβαρό είναι το πλήγμα για την εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. που διαθέτει πολλά δημοφιλή προϊόντα στην αγορά όπως το γάλα και τα γιαούρτια Όλυμπος.

Κι αυτό για όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ιλιγγιώδες είναι το ποσό που άφησε ως άνοιγμα στον Όμιλο Εταιρειών των αδελφών Σαράντη, η «Μαρινόπουλος» που πασχίζει να διασωθεί μετά την τελευταία θετική δικαστική απόφαση για την εξαγορά της από την Σκλαβενίτης.

Σύμφωνα με τη λίστα πιστωτών η οποία δόθηκε προ ημερών στη δημοσιότητα μετά από την απόφαση του Πρωτοδικείου για την εξυγίανση της επιχείρησης, ο όμιλος εταιρειών «Ελληνικά Γαλοκτομεία» των αδελφών Σαράντη βρίσκεται στην… τρίτη θέση με 13.197.906 ευρώ, πίσω από την Coca Cola και την Friesland Campina (προϊόντα Νουνού, Milner, Fina κ.α.).

Αρκετά μεγάλο άνοιγμα, όπως αναφέρει το economy365.gr, είχε και το έτερο θεσσαλικό Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ», το οποίο ωστόσο με ενέργειες του προέδρου της Ένωσης Αχιλλέα Λιούτα διασφάλισε τα χρήματά του νωρίς και πριν ξεσπάσει η «καταιγίδα».

Πηγή: thestival.gr

Leave A Comment