Έτσι έχουν σώσει πολλοί την περιουσία τους – Πώς να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από κλοπή και να κοιμάστε ήσυχοι ακόμα και αν σας το κλέψουν Μόνο με 39 ευρώ

October 7, 2018
959 Views

Ιδιαίτερα μεγάλο είναι το ποσοστό κλοπών αυτοκινήτων στην Ελλάδα για το έτος 2017 & 2018 αντίστοιχα. Οι κλοπές στην χώρα μας ανέρχονται στις 34.026 για το 2017 και 35.362 για το έτος 2018 μέχρι τον μήνα Αύγουστο.

Παρόλα την μεγάλη έξαρση που παρουσιάζουν τα νούμερα στην χώρα μας, παρατηρείται ότι ελάχιστοι είναι οι ιδιοκτήτες που φροντίζουν πραγματικά για την ασφάλεια των οχημάτων τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κλοπών αυτών είναι σε αυτοκίνητα μεσαίου και μικρούς κυβισμού λόγο τις αγοραστικής τους αξίας. Επίσης αρκετά από τα κλεμμένα οχήματα διαλύονται ως ανταλλακτικά, άλλα επανακυκλοφορούν με άλλα νούμερα και αριθμούς πλαισίου έχοντας βρει οι επιτήδειοι την φόρμουλα να λειτουργούν έχοντας δίκτυο και σε γειτονικές χώρες.

Από όλες αυτές τις κλοπές μόλις το 65% έχει συναγερμό στο αυτοκίνητο τους και μόλις το 3% έχει επιπλέον μηχανισμούς ασφαλείας, όπως ειδικές κλειδαριές ή σύστημα παρακολούθησης του οχήματος.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί μια επαναστατική συσκευή που εξασφαλίζει σε όλους του ιδιοκτήτες οχημάτων την δυνατότητα να κοιμούνται ξέγνοιαστοι και χωρίς άγχος, ακόμα και αν το αυτοκίνητό τους πέσει στα χέρια επιτήδειων. Η συσκευή αυτή είναι μικροσκοπική όσο ένα δίευρο και σε καμία περίπτωση η εμφάνιση της και ο σχεδιασμός της δεν προειδοποιεί τους κλέφτες.

Η συσκευή λειτουργεί με μπαταρία που διαρκεί μέχρι και 18 ημέρες χωρίς φόρτιση και η χρησιμότητα της είναι τεράστια. Μεταδίδει το στίγμα του οχήματος όποτε το ζητήσει ο ιδιοκτήτης στέλνοντας χάρτη με το στίγμα στο κινητό του. Επίσης καταγράφει όλους τους ήχους που πιάσει το μικρόφωνο σε απόσταση μέχρι και 50τμ και μάλιστα λειτουργεί όταν υπάρξει παραβίαση εντελώς αυτόματα ειδοποιώντας τον ιδιοκτήτη του οχήματος άμεσα στο τηλέφωνο του.

Η συσκευή εκτός από την χρήση σε αυτοκίνητο μπορεί να φανεί χρήσιμη στην προστασία παιδιών, ηλικιωμένων, και κατοικίδιων.

Το πλεονέκτημα που έχει αυτή η συσκευή σε σύγκριση με άλλες πανάκριβες συσκευές παρακολουθήσεις και από άλλους συναγερμούς είναι ότι δεν ανιχνεύεται διότι δεν θέλει εγκατάσταση στο όχημα και λειτουργεί εντελώς αυτόνομα.

Η συσκευή αυτή εκτός του ότι θα σας κάνει να βρείτε το όχημά σας άμεσα και θα έχετε καταγράψει όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα και δρώμενα που θα συμβαίνουν θα στείλει και τους επιτήδειους στην φυλακή αφού η αρχές θα ξέρουν ακριβώς σε πιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος βρίσκονται ακόμα και αν είναι εν κινήσει.

Η μικροσκοπική αυτή συσκευή κοστίζει μόλις 39 ευρώ χωρίς κανένα απολύτως επιπλέον κόστος μεταφορικών και η πληρωμή γίνεται την στιγμή που την παραλαμβάνεται από τον κούριερ στον χώρο σας.

Μπορείτε να βρείτε την συσκευή αυτή στην Ελλάδα κάντοντας κλικ εδώ

Leave A Comment