Η καινοτομία της μοναξιάς – Πως να ξαναέρθετε κοντά

spot_imgspot_img

Ζούμε στην εποχή των social media, μια εποχή όπου μπορούμε να συλλέξουμε φίλους σαν τα γραμματόσημα. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της χρήσης των κοινωνικών δικτύων και της μοναξιάς. Σπαταλάμε περίπου 4 ώρες από την καθημερινότητα μας σε οθόνες κινητών. Πολλές είναι οι φορές που πιάνω ζευγάρια σε καφετέριες να μη μιλάνε αλλά να ασχολούνται με τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα. Μην με παρεξηγείται δεν είμαι κατά της τεχνολογίας. Η κακή χρήση όμως των κοινωνικών δικτύων μας έχει οδηγήσει στην αποξένωση.

Τα ζευγάρια έχουν γίνει ξένοι και πολλές φορές μαλώνουν. “Γιατί έκανες αυτό το σχόλιο;” ή “Τι είναι αυτά που κοιτάς;”. Συνήθως κάπως έτσι ξεκινάει. Βέβαια τους τελευταίους μήνες με τον κορωνοϊό και την νέα τάξη πραγμάτων που έχει φέρει, έχουμε κλειστεί στο σπίτι και αρχίσαμε να γνωριζόμαστε ξανά με τον/την σύντροφο μας. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε restart τις σχέσεις μας να έρθουμε πιο κοντά και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα.

Δεν φαντάζεστε πόσοι ήταν αυτοί που μας έστειλαν μήνυμα, για να μας ρωτήσουν τι να κάνουν στο κρεβάτι, τι να δοκιμάσουν. Είναι πολλά ζευγάρια που λόγο ρουτίνας έχουν ξεχάσει το “άθλημα“. Προσωπικά σας προτείνουμε να χαλαρώσετε και να είστε πιο ανοιχτοί. Συζητήστε κάποια φαντασίωση σας, δοκιμάστε την ίσως. Μπορείτε να μπείτε στο shy2try.com να πάρετε ιδέες. Το shy2try είναι το νέο ιντερνετικό κατάστημα για ζευγάρια. Αν κάποιος μπορεί να σας εκπληρώσει τα ερωτικά σας όνειρα είναι το shy2try.com.

Αν έχετε δει τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι σίγουρα θα έχετε πολλές ιδέες, σίγουρα. Μπορείς να δεις εδώ ποιο είναι το προϊόν που κάνει θραύση αυτή την στιγμή στα ερωτικά παιχνίδια και τα ζευγάρια.

Ακολουθήστε το scoops.gr σε facebook twitter

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img