Μύθοι για τη στυτική δυσλειτουργία

spot_imgspot_img

Οι ανδρικοί σεξουαλικοί μύθοι βασίζονται σε ένα ανταγωνιστικό μοντέλο για το τι σημαίνει να είναι κανείς άνδρας, ειδικά σεξουαλικός άνδρας. Τέτοιου είδους μύθοι ανατρέπουν την ανδρική σεξουαλικότητα και παγιδεύουν τον άνδρα έτσι που να μη μπορεί να ξεπεράσει τη στυτική δυσλειτουργία. Το να κάνει ερωτήσεις ή να παραδεχτεί την αδυναμία του δεν αποτελεί κομμάτι του παραδοσιακού ανδρικού ρόλου. Έτσι λοιπόν δε θεωρείται «ανδρικό» το να αμφισβητήσει ένα μύθο ή να παραδεχτεί ότι δεν ξέρει κάτι, ότι δεν είναι σίγουρος ή ότι έχει «αποτύχει».

Εδώ θα βρεις προϊόντα που προσφέρουν μεγάλες και δυνατές στύσεις.

Ίσως ένας στους τέσσερις άνδρες βιώνει μια αποτυχημένη πρώτη σεξουαλική επαφή, συνήθως επειδή εκσπερματώνει πριν την είσοδο στον κόλπο, χάνει τη στύση του ή δεν μπορεί να φορέσει σωστά το προφυλακτικό. Ωστόσο, αντί να παραδεχτεί τη δυσκολία, λέει στους φίλους του ότι η γυναίκα πιστεύει ότι ήταν ο καλύτερος και ότι τον ικετεύει να ξανακάνουνε σεξ.

Αυτό το «νταηλίκι» μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά ενισχύει μια ανταγωνιστική, προσανατολισμένη στην επίδοση, απομονωμένη και στην ουσία βασισμένη στο φόβο προσέγγιση στην ανδρική σεξουαλικότητα. Πάντα πρέπει να αποδεικνύει τη σεξουαλική αξία του, και στη γυναίκα, και στους άνδρες φίλους σου. Η σύντροφός του δεν είναι η σεξουαλική φίλη του.  Είναι κάποια για την οποία πρέπει να πετύχει μια συγκεκριμένη επίδοση και φοβάται ότι αν αποτύχει,  η γυναίκα θα θεωρήσει ότι δεν είναι αρκετά άνδρας και θα πει στους άλλους ότι είναι σεξουαλικά αποτυχημένος.

Εδώ θα βρεις προϊόντα που προσφέρουν μεγάλες και δυνατές στύσεις.

Κάποιοι από τους πιο συνηθισμένους μύθους είναι οι εξής:

1)Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί παίρνοντας απλώς ένα χάπι
2) Το πρόβλημα αφορά και μπορεί να το λύσει μόνο ο άνδρας
3) Για να βιώσει η γυναίκα οργασμό απαιτείται πολύ σκληρή στύση
4) Οι αληθινοί άνδρες έχουν στύση με οποιαδήποτε γυναίκα, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε κατάσταση
5) Η απώλεια της ικανότητας για στύση είναι φυσιολογική συνέπεια της ηλικίας
6) Η στυτική δυσλειτουργία είναι φταίξιμο της γυναίκας
7) Αν ένας άνδρας έχει περιστασιακά πρόβλημα στύσης  αυτό σημαίνει ότι έχει στυτική δυσλειτουργία.

Η γνώση είναι δύναμη. Όσο πιο καθαρά ο άνδρας και η σύντροφός του κατανοούν τους φυσιολογικούς, ψυχολογικούς, σχεσιακούς και σεξουαλικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην υγιή σεξουαλικότητα, τόσο το καλύτερο. Η πιο σημαντική έννοια που πρέπει να γίνει κατανοητή και αποδεκτή είναι ότι η σεξουαλικότητα γενικότερα και η στυτική λειτουργία ειδικότερα, είναι πολύπλοκη, όχι απλή.

Εδώ θα βρεις προϊόντα που προσφέρουν μεγάλες και δυνατές στύσεις.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img