Τα Gaming ακουστικά που φύγαν πάνω από 50.000 κομμάτια σε μια βδομάδα και σπάσανε το ρεκόρ πωλήσεων στην Αμερική, ήρθαν και στην Ελλάδα σε μισή τιμή

spot_imgspot_img

Μια από τις αγορές που ανέβηκαν κατά την διάρκεια της καραντίνας, είναι η gaming αγορά. Πολύς  κόσμος μην μπορώντας να βγει από το σπίτι δοκίμασε διάφορες ενναλακτικές λύσεις ώστε να περνάει τον χρόνο του όπως γυμναστική, μαγείρεμα κ.λ.π, αλλά αργά η γρήγορα τα βαρέθηκε. Αυτό όμως που σίγουρα δεν βαριέται ο κόσμος είναι τα games είτε σε υπολογιστή είτε στις κονσόλες.

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ αποκλειστικά στην Lamazi

Αυτό ήρθε να εκμεταλλευτεί μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες στην gaming κοινότητα στην Αμερική βγάζοντας στην αγορά τα AGU gaming Headsets με δυνατότητες και τεχνολογίες που έχουν ακουστικά από εταιρίες κολοσσούς και μάλιστα σχεδόν στην μισή τιμή από τους ανταγωνιστές τους στην αντίστοιχη κατηγορία.

Τα AGU έκαναν πάταγο στο Αμερικάνικο κοινό με αποτέλεσμα να σπάσουν το ρεκόρ πωλήσεων και να φεύγουν πάνω από 50.000 κομμάτια σε μια βδομάδα. Παίρνοντας  μάλιστα και θετικότατα σχόλια ακόμη και από επαγγελματίες παίχτες που τα χρησιμοποίησαν όπως ο Doublelift, Xmithie κ.α. Μάλιστα τα ακουστικά είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε είναι κατάλληλα και για rpg games λόγου του surround ήχου που έχουν αλλά για MOBA και πολεμικά παιχνίδια έχοντας κρυστάλλινο ήχο, noise cancelling microphone εξουδετέρωσης θορύβου WH-CH710N, Dual Noise Sensor κ.α.

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ αποκλειστικά στην Lamazi

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img