Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι θέλουν να μοιράζουν χαμόγελα και όμορφες στιγμές στους άλλους. Έτσι λοιπόν ένας αναγνώστης μας ανακάλυψε ίσως το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι καθώς γύριζε από την δουλειά του μιας και οι βόλτες απαγορεύονται.

Το σπίτι βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και έχει ίσως τον εντυπωσιακότερο στολισμό από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αυτά τα στοιχεία που έχουν εντυπωσιάσει τον αναγνώστη μας είναι το τεχνητό χιόνι που έχει δημιουργήσει και τα κινούμενα λαμπάκια στον τοίχο του σπιτιού.

Ομολογουμένως όταν είδαμε το βίντεο που τράβηξε ο φίλος μας εντυπωσιαστήκαμε και εμείς αλλά δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνο εκεί.

Έτσι λοιπόν ψάξαμε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν κινούμενα λαμπάκια και βρήκαμε μία συσκευή laser που εκπέμπει στον τοίχο του σπιτιού σας χιλιάδες δέσμες με αποτέλεσμα να δημιουργεί την αίσθηση ότι έχετε λούσει το σπίτι σας με χιλιάδες λαμπάκια.

Μπορείτε να βρείτε εδώ την εντυπωσιακή συσκευή laser για να κάνετε και εσείς το σπίτι σας και είναι και πολύ φθηνή στην τιμή των 22 ευρώ μόνο.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε για να σας το πούμε είναι αν το συγκεκριμένο σπίτι χρησιμοποιεί ένα δύο ή τρία laser projector.

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here