Ένα κουτί για την τηλεόρασή σας που δείχνει χωρίς συνδρομές ότι θέλετε και το έχουν ήδη 100.000 σπίτια

spot_imgspot_img

Εσείς μπορείτε να βλέπετε στο σπίτι σας την αγαπημένη σας ομάδα όποτε παίζει Live και να μη πληρώνεται συνδρομές και πάγια σε διάφορες εταιρείες; Μπορείτε να βλέπετε όποια ταινία θέλετε ακόμα και αυτές που παίζονται στους κινηματογράφους με ελληνικούς υπότιτλους; Και όλα αυτά μαζί έχοντας και μία παιχνιδομηχανή στην οθόνη σας και όλο το playstore και youtube και πολλές ακόμα δυνατότητες χωρίς να πληρώνετε για το κάθε ένα ξεχωριστά.

Ξέρουμε ότι μία τέτοια συσκευή για πολλούς μοιάζει απίστευτη και απλά όνειρο αλλά ήδη το έχουν 100.000 σπίτια και απολαμβάνουν τις δυνατότητές του. Το συγκεκριμένο κουτί έχει λογισμικό android διαθέτει 4Gb ram και έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή και μία κάρτα γραφικών που μπορεί να παίξει μέχρι και 4Κ.

Έφτασε στα χέρια και έχουμε γνώμη πριν από 2 μήνες και πραγματικά δεν έχουμε ξεκολλήσει από πάνω του. Ειδικά εμείς που είμαστε και λάτρεις του στοιχήματος βλέπουμε όλους τους αγώνες που μας ενδιαφέρουν LIVE χωρίς να πληρώνουμε συνδρομές με την δύναμη των εφαρμογών που υπάρχουν εντός της συσκευής.

Το κακό είναι ότι αυτό το κουτί δεν μπορεί να το βρει ο κάθε ένας από κατάστημα παρά μόνο από το Lamazi.gr καλώντας στο 2310516337 ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία του πρώτα στην επίσημη σελίδα του προϊόντος.

Συνεπώς αν θέλετε να δείτε το κουτί κάντε κλικ εδώ και δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img