Σε ποια εσώρουχα δεν μπορούν να αντισταθούν οι άνδρες;

spot_imgspot_img

Είναι πραγματικότητα ότι τα γυναικεία εσώρουχα είναι το φετίχ των ανδρών. Πολλά εσώρουχα είναι ικανά να μαγέψουν το μυαλό τους και να ξυπνήσουν τα ένστικτα τους. Αυτή η κατάσταση θα τονώσει και τον δικό σας ενθουσιασμό και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, για μοναδικές προσωπικές στιγμές.

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της ξεχωριστό στιλ. Βέβαια όλες έχουν την ίδια αγωνία: “Θα του αρέσουν τα εσώρουχα μου;” Οι γυναίκες δίνουμε αρκετή βαρύτητα στα εσώρουχα και σπαταλάμε πολύ χρόνο μέχρι να επιλέξουμε. Ιδίως όταν μπαίνουμε σε μία νέα σχέση και θέλουμε να τον εντυπωσιάσουμε αγοράζουμε ένα νέο σετ εσωρούχων.

Τα γυναικεία εσώρουχα όμως, είναι σημαντικά και για εμάς τις ίδιες. Αποτελούν την επιτομή της θηλυκότητας και βγάζουν αβίαστα την σέξι πλευρά που κάθε γυναίκα έχει. Επιπλέον, τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας και άσχετα αν είμαστε σε σχέση ή όχι μπορούν να μας ανεβάσουν τη διάθεση.

Εδώ θα βρεις εσώρουχα που θα σε κάνουν ακαταμάχητη στα μάτια του

Οι περισσότεροι άνδρες προσέχουν τα εσώρουχα που θα φορέσει η σύντροφός τους, αλλά δίνουν περισσότερη σημασία στην ερωτική πράξη.  Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών θεωρούν πως η επιλογή εσωρούχων επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζουν για το αντίθετο φύλο.

Οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξαν πως τα εσώρουχα που θα επιλέξει η παρτενέρ τους επηρεάζουν την άποψή τους όσον αφορά στο πόσο ελκυστική τη θεωρούν. Από τις απαντήσεις τους, φαίνεται πως οι άνδρες προτιμούν τα σετ εσωρούχων σε συνδυασμό με τις κάλτσες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς. 

Οι περισσότεροι άνδρες σημείωσαν ότι δεν τους αρέσουν τα παλιά φθαρμένα εσώρουχα και κυρίως προτιμούν τα σετ εσωρούχων ανεξαρτήτως χρώματος. Ακόμα καλύτερα όταν αυτά συνδυάζονται με ζαρτιέρες στο ίδιο χρώμα.

Εδώ θα βρεις σετ εσωρούχων που θα σου δώσουν αξέχαστες προσωπικές στιγμές.

 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img