Ένα διαφορετικό παιχνίδι που φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά

Για ένα καινοτόμο παιχνίδι θέλω να σας μιλήσω σήμερα. Μου το πρότεινε μια φίλη που έχει σχέση από απόσταση. Όπως καταλαβαίνετε η απόσταση φθείρει την σχέση, πόσο μάλλον την προσωπική σας απόλαυση. Το ίδιο έκανε και στη φίλη μου, αλλά ήταν αποφασισμένη να βρει μια λύση.

Το βασικό πρόβλημα με τις  σχέσεις εξ αποστάσεως είναι η επαφή. Ναι, επικοινωνία υπάρχει. Θα μιλήσετε στο τηλέφωνο, θα ανταλλάξετε μηνύματα, κάπως θα επικοινωνήσετε μέσα στην ημέρα. Αλλά έρχεται και η στιγμή που θα τον θέλεις δίπλα σου. Μία σχέση δεν βασίζεται μόνο σε μηνύματα. Ο πυλώνας της σχέσης σχεδόν πάντα είναι το σεξ.

Όποτε τι έκανε η φίλη μου; Έψαξε αρκετά, ρώτησε γνωστούς και κατέληξε σε ένα τολμηρό και πρωτοποριακό παιχνίδι. Τι είναι όμως αυτό; Από ότι μου περιέγραψε όταν ήρθε το πακέτο σπίτι της ήταν άκρως εχέμυθο και εμπιστευτικό. Το άνοιξε και μέσα είχε υλικά για να φτιάξει τον δικό της δονητή. Είχε σιλικόνη, καλούπι, και το μηχανισμό δόνησης. Αυτό που σκέφτηκε ήταν να αντιγράψει το πέος του συντρόφου της, για να τον έχει πάντα μαζί της, όποτε θέλει. Φυσικά και ο σύντροφος θα έχει το κεφάλι του ήσυχο, αφού όποτε θέλει θα είναι δίπλα της.

Φυσικά επειδή είμαι περίεργη και το έψαξα περισσότερο το προϊόν ονομάζεται Wonder Boy, καθώς εκπληρώνει ένα μικρό θαύμα. Εκμηδενίζει την απόσταση και σας προσφέρει πραγματική απόλαυση. Αποτελείται από ιατρική σιλικόνη, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα σχετικά με την επαφή και το δέρμα σας. Δεν σας κρύβω ότι και εγώ το έχω παραγγείλει και ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Το φαντάζομαι αρκετά διασκεδαστικό και λόγο της διαδικασίας, που το φτιάχνεις μόνη δηλαδή. Το προϊόν έρχεται από την shy2try ειδική στο να φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά και να χαρίζει απολαύσεις.

> Εδώ μπορείς να βρεις το Wonder Boy.

Αν το σκεφτείτε καλά είναι ιδανικό για κάθε σχέση. Ακόμη και για αγοράκια που θέλουν να κάνουν ένα πιο προσωπικό δώρο στην κοπέλα τους.

Πρόσφατα Άρθρα

H καυτή αστυνομικός που πήρε αναρρωτική λόγο κορονοιού και έβαζε φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της σε νησιά (pics)

Η περίοδος που διανύουμε είναι από τις ποιο αλλόκοτες των τελευταίων ετών. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά άρθρα από την μία την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση...

Προς καταστροφή η Ελληνική οικονομία μετά την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης 2στους 3 θα κάνουν πτώχευση

Σε απόλυτη χρεωκοπία οδεύει η αγορά και οι μικροκαταστηματάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου τίποτα. Η οικονομία...

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι...

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here