Το νέο ριάλιτι που θα σπάσει ταμεία θα βάζει τα ζευγάρια να γυρίζουν τι δικές τους ερωτικές ταινίες (Βίντεο)

Αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ της τηλεθέασης το νέο reallity από το Βρετανικό κανάλι Channel 4 που θα προβάλετε σύντομε σε όλες τις τηλεοράσεις της Μεγάλης Βρετανίας.

Το concept του νέου αυτού τηλεοπτικού reallity είναι άκρως ζουμερό και σίγουρα υπερβολικά Jucy. Τα ζευγάρια καλούνται να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές τους στιγμές και και να γυρίζουν τα δικά τους sex tapes που θα τα αποστέλλουν στην εκπομπή.

Από αυτή την διαδικασία θα επιλεγούν 12 ζευγάρια τα οποία θα είναι αναγκασμένοι να βιντεοσκοπούν τα πάντα μέσα στα δικά τους σπίτια χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν σε κάποιον ειδικό χώρο.

Μέσα από αυτήν την διαδικασία το κοινό θα αποφασίζει ποιο ζευγάρι θα θέλει να φεύγει και στο τέλος το νικητήριο ζευγάρια θα κερδίσει 300.000 λίρες.

Οι παραγωγοί κάνουν λόγο για ένα νέο, καινοτόμο πρόγραμμα υποστηρίζοντας πως θα βοηθά τους ανθρώπους να επανενωθούν και να ανανεώσουν το ρομαντισμό στη σχέση τους και φυσικά πιστεύουν ότι θα αποφέρει κάποια εκατομμύρια εσόδων στους ίδιους.

Εμείς με την σειρά μας περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το νέο αυτό σόου και φυσικά θα χαρούμε όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αν έρθει στην χώρα μας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Leave A Comment