Το αντρικό δυναμωτικό που εμπιστεύονται πλέον περισσότερο οι άντρες για να έχουν μεγάλες επιδόσεις

June 18, 2018
1,473 Views

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, κέρδισε πλέον την εμπιστοσύνη των αντρών καταναλωτών, εκθρονίζοντας έτσι το γνωστό σε όλους μπλε χάπι στην δεύτερη θέση της προτίμησης του κοινού.  Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δοκιμάσει το συγκεκριμένο βιολογική προϊόν και είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά του. Έχοντας πλέον γίνει φανατικοί αγοραστές του, κυρίως μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα του ανδρολογικού ινστιτούτο Αθηνών οι Έλληνες αύξησαν το σεξ κατά 30% περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Το βιολογικό αυτό “θαύμα” κατατάσσεται, στην κατηγορία των superfoods και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με φάρμακα και χημικά σκευάσματα.

Η σύνθεση του, αποτελείται από 42 βότανα και εκλεκτό μέλι. Η μαγική αυτή πάστα είναι ένα προϊόν που γεννήθηκε μετά από 16 χρόνια κλινικών ερευνών στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις αυτού του βιολογικού ερωτικού superfood, είναι αρκετά περισσότερες από τις αντίστοιχες πωλήσεις οποιουδήποτε άλλου φαρμάκου. Με του άντρες πλέον να το εμπιστεύονται όλο και περισσότερο κάθε μέρα.

Σημαντικό στοιχείο είναι το κοινό που καταναλώνει το συγκεκριμένο προϊόν, στο οποίο παρατηρούνται τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Οι άντρες που το καταναλώνουν είναι κυρίως άνθρωποι που έχουν δραστηριότητα σε ένα ηλικιακό εύρος από 25 μέρχρι 75 ετών.
 • Οι μικρής ηλικίας καταναλωτές το επιλέγουν κυρίως για προβλήματα πρόωρης ολοκλήρωσης και ενδυνάμωση της διάρκειας. Ενώ οι μεγαλύτερες λόγο σύσφιξης και πρόωρης ολοκλήρωσης .
 • Επιλέγετε και αγοράζετε σε ένα ποσοστό κοντά στο 7% και από γυναίκες, είτε για προσωπική τους χρήση είτε για τους συζύγους τους.
  Λίγα λόγια για το μαγικό αυτό βαζάκι:

Αυτό το βιολογικό ερωτικό superfood είναι εντελώς ακίνδυνο και δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια, σε σχέση με τα γνωστά χημικά χαπάκια και φαρμακευτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα οποία παρουσιάζουν παρουσιάζουν συχνά συ,πτώματα όπως, ταχυπαλμία και επιληπτικές κρίσεις με κίνδυνο στην υγεία και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Εργαστηριακές μελέτες αποδεικνύουν την 100% φυτική του σύνθεση και μάλιστα κατέχει και όλα τα πιστοποιητικά τα οποία είναι απαραίτητα για να πωλείται στην αγορά της Αμερικής.

Επίσης τα συγκριτικά αποτελέσματα ανάμεσα στο κορυφαίο βιολογικό ερωτικό superfood και στα χημικά σκευάσματα ήταν διαφωτιστικά για να βγάλει κανείς εύκολα το συμπέρασμά του. Το πρώτο χαρίζει μία αίσθηση δύναμης, σε όλο τον οργανισμό και αυξάνει την όρεξη για ερωτική επαφή, ενώ τα χημικά σκευάσματα το μόνο που προσφέρουν είναι μία μόνιμη στύση περιορισμένης διάρκειας προκαλώντας στον οργανισμό μας, μία πλασματική παραισθησιογόνα αίσθηση δύναμης.

Ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο και αυτό μάλιστα που κάνει και την χαώδη διαφορά ανάμεσα στα δύο ήταν το γεγονός ότι το βιολογικό προϊόν έχει δράση μέχρι και 48 ώρες μετά την κατάποση του χωρίς να προσφέρει απλά μία μόνιμη στύση που προκαλεί την αμηχανία όταν βρισκόμαστε μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Αντιθέτως βιολογικό αυτό προϊόν παρέχει στον οργανισμό όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στο ερωτικό κάλεσμα των ορμονών, όταν υπάρχει εγκεφαλική εντολή. Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό που κάνει είναι να μας βγάζει ασπροπρώσοπους, χωρίς να έχουμε τον κίνδυνο να εκτεθούμε όταν υπάρχει εγκεφαλική σεξουαλική διέγερση. Από την άλλη μεριά τα χημικά σκευάσματα επικεντρώνονται μόνο στην σωματική ανταπόκριση με μόνιμο αποτέλεσμα στύσης μέχρι να εξασθενίσει η δράση τους.

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι η Αμερικανική ένωση βιολόγων και χημικών πρίν δύο χρόνια έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο συλλεκτικό τεύχος από το επιστημονικό της περιοδικό το οποίο εκδίδεται μόνο μία φορά τον χρόνο στο συγκεκριμένο προϊόν ονομάζοντάς μάλιστα “το superfood του 21 πρώτου αιώνα”…

H πρόωρη εκσπερμάτιση είναι πολύ συνηθισμένο αντρικό πρόβλημα στις μέρες μας, με ποσοστό που ξεπερνάει το 45% του αντρικού πληθυσμού στην χώρα μας.

Ωστόσο μεγάλο ποσοστό αντρών δεν νιώθουν έτοιμοι να αποδεχθούν την πρόωρη εκσπερμάτιση ως πρόβλημα, με αποτέλεσμα τα συμπτώματα να γίνονται ολοένα και πιο συχνά.

Υπάρχει όμως και ένα ποσοστό των αντρών το οποίο κυμαίνεται από 5% έως και 8% που εντοπίζονται ότι έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση, αλλά δεν γνωρίζουν καν ότι δεν είναι εντός φυσιολογικών χρονικών ορίων επαφής θεωρώντας μάλιστα ότι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν πλήρως την σύντροφό τους.

Μάλιστα μία έρευνα από το πανεπιστήμιο της Βιέννης στο τμήμα σεξολογίας έδειξε ότι ένα 18% των διαζυγίων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ευθύνονται σε χαμηλή ερωτική δραστηριότητα μεταξύ του ζευγαριού, με βασικό πρόβλημα να είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση και η αδυναμία στύσης.

Πριν αναφερθούμε στην λύση θέλουμε συνοπτικά να σας αναφέρουμε ότι ερωτική επαφή που διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτιση.

Η εκσπερμάτιση ελέγχεται κατά κύριο λόγο από το κεντρικό νευρικό σύστημα και τελευταία επιστημονικά δεδομένα καταδεικνύουν ότι αποτελεί περισσότερο νευροβιολογικό και λιγότερο ψυχολογικό φαινόμενο.

Η διαδικασία εκσπερμάτισης ρυθμίζεται κεντρικά απο τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό μέσω ενός μεγάλου αριθμού νευροδιαβιβαστών, όπως η ικαρίνη, η σεροτονίνη (5-HT), η ντοπαμίνη, η ωκυτοκίνη και άλλους. Πλήθος δεδομένων συνηγορούν υπέρ του ότι η σεροτονίνη, και συγκεκριμένα οι υποδοχείς της 5-HT, ευθύνονται κατά κύριο λόγο για τη διαδικασία ενεργοποίησης της εκσπερμάτισης. Η διέγερση των κέντρων του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού έχει ως αποτέλεσμα περισταλτικές κινήσεις του βολβοσηραγγώδη και των ισχιοσηραγγωδών μυών του πυελικού εδάφους που οδηγούν στην εκτίναξη του σπέρματος από το έξω στόμιο της ουρήθρας.

6 Comments

 1. To ξέρω το προϊόν εδώ και ένα χρόνο δεν είναι καινούργιο. Αλλά πράγματι κάνει πολύ καλή δουλειά και αξίζει τα λεφτά του.

 2. Καλά εσείς τώρα ξυπνήσατε και είστε και στο ίντερνετ όλη μέρα. Εγώ είμαι 58 χρονών και το αγοράζω εδώ και 8 μήνες. Ενημέρωση με χρονοκαθυστέρηση.

 3. Ρε είστε τρελοί εγώ ξανά δεν το παίρνω αυτό. Μία φορά το πείρα και κυνηγούσα την γυναίκα μου όλο το βράδυ. Άσε που παραλίγο να μας πιάσει ο μικρός . Άσε ρε θα πάθουμε καμία ζημιά.

 4. Τραβιόμουν σε γιατρό ανδρολόγο μεγάλο της Αθήνας επί χρόνια και μου πουλούσε πέρσι το ίδιο στα 100 ευρώ. Όταν το προϊόν στο ίντερνετ έπαθα πλάκα.

 5. Παιδιά προσοχή είχα πάρει παλιά ένα μαζί μου στην Μύκονο και πράγματι ήταν τούρμπο. Μετά βρήκα το ίδιο ψάχνοντας στο ίντερνετ 10 ευρώ φθηνότερα και συνειδητοποίησα ότι ήταν μαϊμού. Το επίσημο site είναι αυτό https://www.fifthelementland.com/gravity-landing/epimedium2/ προσοχή το προϊόν έχει χρόνια στην αγορά του εξωτερικού και έχει γίνει χαμός σε απομιμήσεις .

 6. ISXYEI KAI EGW TIN EIXA PATISEI ETSI PROSOXI APO POU TO AGORAZETE MILISTE PROTA MAZI TOUS.

Leave A Comment