Μπράβο Κυριάκο !!! Καταργεί η κυβέρνηση τα βενζινάδικα ?  Βενζίνη θα αγοράζουμε από χρυσοχοεία ή από ενεχυροδανειστήρια !! 3 ευρώ το λίτρο θα φτάσει η τιμή της αμόλυβδης !!!

spot_imgspot_img

Σε είδος πολυτελείας έχει μετατραπεί η βενζίνη, με τη μέση τιμή πανελλαδικά να αγγίζει ήδη τα 2,30 ευρώ το λίτρο.

Δήλωσε ο β’ αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Νίκος Παπαγεωργίου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί μια αύξηση στις διυλιστηριακές τιμές. Επειδή τα περισσότερα πρατήρια λόγω της ακρίβειας είχαν αποθέματα, τα οποία τελειώνουν, οι επόμενες παραγγελίες που θα γίνουν θα είναι αυξημένες. Έτσι, αναμένεται μια αύξηση 4-5 λεπτά τις επόμενες μία δύο ημέρες»

Δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί και στο όριο των 3 ευρώ το λίτρο.Αλλος ενας εφιαλτης για τους πολιτες αυτης της χώρας . Αδυνατουν πλεον να πανε και στις δουλειες τους . Ωστόσο, συμβαίνει και  το εξής παράδοξο: τις τελευταίες ημέρες η τιμή του πετρελαίου διεθνώς έχει πέσει, αλλά εδώ εχουμε αυξηση των τιμών ……!!!! H κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών είναι στη χειρότερη θέση από όλες τις χώρες της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης .

 

VAG DE VAG .

 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img