Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε πως θα κάνει ,ντα-ντα  , την Τουρκία αν δεν σταματήσει την προκλητική ρητορική ! Έδωσε όμως εντολή στον κ. Μητσοτάκη  να συνεργαστεί με τους συμμάχους  σαν καλά παιδιά που είμαστε !

spot_imgspot_img

{ Η κυριαρχία της Ελλάδας σε αυτά τα νησιά δεν αμφισβητείται } , έκανε λόγο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ , και όχι μόνο , είπε επίσης για δύο “ισχυρούς εταίρους και συμμάχους που πρέπει να συνεργαστούν”. 

Δηλαδή μας δουλεύουν κανονικά , ούτε λίγο ούτε πολύ έδωσε εντολή στον κ. Μητσοτάκη να τα βρούμε , για την εθνική μας κυριαρχία , με τον κ. Ερντογάν !

Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα , τι να βρούμε ? Μήπως για τα 6 μίλια ? Για διχοτόμηση του Αιγαίου ? Για συνεκμετάλλευση των Ελληνικών κοιτασμάτων ? Υπάρχει τελικά εθνική κυριαρχία ?

 

 

 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img