Αισχρή δημοσιογραφία από Παπαδάκη και το σινάφι του -Λένε σε μητέρα – Έχουμε το δικαίωμα να σας απομονώσουμε (Βιντεο)

spot_imgspot_img

Σε μία εντελώς αισχρή επίθεση προέβη το πρωί σχεδόν ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του Γεώργιου Παπαδάκη όπως και ο ίδιος επιτίθοντας σε μία μητέρα που δεν έχει εμβολιαστεί. Μάλιστα στην επίθεση εναντίον της ήταν και ένας τηλε-ειδικός ιατρός αμειβόμενος από την κυβέρνηση και μέλος της επιτροπής.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Η ουσία της συζήτησης είχε να κάνει με την απομόνωση που ασκεί η κυβέρνηση μαζί με τα επικοινωνιακά της φερέφωνα όπως τα κανάλια που έχουν αδειάζει τα κρατικά ταμεία για την συνεχόμενη ενίσχυσή τους σε πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Οι δημοσιογράφοι του πάνελ με περίτεχνο τρόπο, οδηγούσαν την συζήτησή εκεί που ήθελαν βάζοντας λόγια στο στόμα της μητέρας έξτρα από την ουσία της συζήτησης. Επίσης μιλούσαν όλοι επάνω της λοιδορώντας της μη αφήνοντας την να μιλήσει. Όταν η μητέρα κατάφερνε να πει κάποιες φράσεις όπως οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν δεν λάμβανε ποτέ απαντήσεις και με περίτεχνο προπαγανδιστικό τρόπο το δημοσιογραφικό πάνελ άλλαζε συζήτηση ρίχνοντας την ευθύνη στην ίδια.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Στο τέλος μάλιστα το δημοσιογραφικό θράσος ξεπέρασε κάθε όριο δημοκρατίας. Λέγοντας ένας από την ομάδα του κύριου Παπαδάκη ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να σας απομονώσουμε. Λες και το κράτους τους ανήκει και οι πολίτες είναι τα πιόνια τους που δεν υπακούν. Κάθε δημοκρατικό δικαίωμα και κάθε έννοια ελεύθερης επιλογής προφανώς για την ομάδα του κύριου Παπαδάκη είναι άγνωστες λέξεις.

Καμαρώστε τους στο παρακάτω βίντεο:

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img