Άστεγη τρώει από τα σκουπίδια ωμό κρέας λόγο οικονομικού αδιεξόδου, ανεργίας και κοινωνικού αποκλεισμού από τους κυβερνόντες (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Μία νεαρή σχετικά γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να τρώει από τα σκουπίδια στα γόνατα στην περιοχή της Πάτρας. Το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από το Ionian Tv και είναι μια πραγματική γροθιά στο στομάχι που ωστόσο δεν φαίνεται να συγκινεί κανέναν.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Κανένα τηλεοπτικό μέσω δεν δείχνει την πραγματική εικόνα που έχει περιέλθει η χώρα και η κοινωνία της εξ αιτίας των ακραίων και εντελώς αντιδημοκρατικών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και φέρει πολίτες σε αυτή την κατάσταση.

Η ανεργία σήμερα στην Ελλάδα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ με την κυβέρνηση να διώχνει κόσμο από τις δουλείες τους λόγο του ότι θέλει να ξεπουλήσει τα εμβόλια σαν καλός αντιπρόσωπος της Pfizer. Και ταυτόχρονα έχει φτωχοποιήσει περισσότερους από 2.000.000 Έλληνες επιπλέον.

Η ακρίβεια έχει σπάσει κάθε φράγμα και η κοινωνία φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο. Τέτοιες εικόνες από εδώ και πέρα θα είναι καθημερινές και θα πρέπει να τις συνηθίζουμε.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img