Το λένε ανοιχτά πλέον Υπουργός Άκης Σκέρτσος “Δεν υπάρχει ατομικό δικαίωμα…”

spot_imgspot_img

Δηλώσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα καθεστώτα όπως η Βόρεια Κορέα έκανε πριν λίγο ο υπουργός Άκης Σκέρτσος. Συγκριμένα είπε: «Δεν υπάρχει ατομικό δικαίωμα το οποίο να στρέφεται κατά της δημόσιας υγείας ή κατά της ζωής των συναθρώπων μας. Τα ατομικά δικαιώματα αφορούν εμάς τους ίδιους και είναι σεβαστά, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων. Στο νοσοκομείο πηγαίνουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας, όχι για να κινδυνεύσουμε από κάποιον που δεν είναι εμβολιασμένος».

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Άρα με την λογική του κύριου Σκέρστου οτιδήποτε αναγκάζεται στη δημόσια υγεία δεν μπορεί να έχει ατομικό δικαίωμα. Οι δηλώσεις αυτές ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και δείχνουν ξεκάθαρα τον τρόπο που θέλει να κινηθεί η κυβέρνηση κατά των πολιτών που θέλουν να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν.

Εμείς έχουμε να προτρέψουμε τον κύριο Σκέρτσο και τον κύριο Μητσοτάκη να δούνε τους τρόπους που λειτουργεί ο Κιμ Γιονγκ Ούν . Αν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί του τον πετάει στους κροκόδειλους ή τον πυροβολεί επί τόπου.

Η γενική και εντελώς ακαθόριστη και αίολη θέση του κύριου Σκέρσου με την άποψη ότι “Δεν υπάρχει ατομικό δικαίωμα το οποίο να στρέφεται κατά της δημόσιας υγείας” δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να κινηθεί ως οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλει χωρίς κανένα όριο πάνω στο σώμα σου.

Ή τους σταματάμε τώρα ή δεχόμαστε αυτά που έρχονται.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img