Έκτακτος Σειρήνες γενικής σύρραξης στο Κίεβο φόβος για πυρηνικό επεισόδιο – Η Ρωσία κάνει επίθεση σε πυρηνικό σταθμό – Τώρα

spot_imgspot_img

Σε κατάσταση πανικού και γενικευμένου συναγερμού είναι το Κίεβο με τις σειρήνες να ηχούν ασταμάτητα με φόβο πυρηνικού επεισοδίου. Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία η Ουκρανική πρωτεύουσα δέχεται ανηλεή επίθεση από Ρωσικά στρατεύματα από όλες τις μεριές ωστόσο όμως η αντίσταση της δείχνει ικανή να κρατάει ακόμα τα Ρωσικά στρατεύματα έξω από αυτή.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν τον ουκρανικό πυρηνικό σταθμό στη Ζαπορίζια που είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Κίεβο και στοχεύουν με τις ρουκέτες τους την τοποθεσία, δήλωσε σήμερα ο Βαντίμ Ντενισένκο, σύμβουλος του ουκρανού υπουργού Εσωτερικών. Έντονος είναι ο φόβος για κάποιο πυρηνικό ατύχημα αν γίνει χρήση ρουκετών ή βομβών. Ολόκληρη η Ευρώπη είναι αυτή την στιγμή με τα μάτια στραμμένα στην Ρωσική επιχείρηση με την Ουκρανική μεριά να δηλώνει πως είναι έτοιμη να πολεμήσει μέχρι το τέλος. Η Ρωσία έχει ήδη καταλάβει τον κατεστραμμένο σταθμό του Τσερνόμπιλ σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων βόρεια του Κιέβου.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img