Παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις και τις επιπλήξεις Μητσοτάκη ο Πούτιν συνεχίζει την Επέλαση στην Ουκρανία

spot_imgspot_img

Πρώτος πρώτος με διάγγελμά του ο Έλληνας πρωθυπουργός καταδίκασε την απόφαση του Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία. Μάλιστα ήταν αυτός που πριν από οποιονδήποτε Ευρωπαίο ηγέτη αλλά και της συμμαχίας του ΝΑΤΟ έσπευσε να κουνήσει το δάχτυλο στου Ρώσο Πρόεδρο και να τον επιπλήξει σε έντονο ύφος τονίζοντάς του ότι θα του επιβληθούν κυρώσεις.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλιστα αφού ο Ρώσος πρόεδρος δεν υπάκουσε στις εντολές Μητσοτάκη να κάνει παύση πυρός και δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρουν οι κυρώσεις που ανακοινώθηκαν εκατέρωθεν από ΕΕ και ΝΑΤΟ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για δέσμευση των κρατών στις κυρώσεις μήπως και σώσει την διπλωματική οντότητα βλέποντας την Τουρκία να εκμεταλλεύεται την ανοησία του και να κερδίζει όσο έδαφος είχε χάσει τα προηγούμενα 10 χρόνια μέσα σε 2 ημέρες.

Ωστόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός συνεχίζει να κουνάει τον δάχτυλο στον Βλαντιμίρ Πούτιν και να τον προειδοποιεί ότι θα υπάρχουν μεγάλες συνέπειες για την Ρωσία.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Είναι προφανές ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν θα έχει ενημερωθεί σωστά από το στενό του κύκλο και τους συμβούλους του διότι δεν εξηγείτε η τόση περιφρόνηση στον πανίσχυρο Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι από τους πλουσιότερους ηγέτες στην Ευρώπη σε προσωπικό επίπεδο.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img