Πληρώνουμε το ρεύμα σε τιμές Ελβετίας και Γερμανίας με μισθούς Ζιμπάμπουε και ο Άδωνις σπάει πλάκα με την φτώχεια στο twitter

spot_imgspot_img

Αν όχι προκλητικός τότε αδαής να μη πω κάτι χειρότερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο υπουργός ανάπτυξης που μόνο ανάπτυξη δεν έχει φέρει και έχει καταστρέψει όλη την οικονομία Άδωνις Γεωργιάδης. Ο άνθρωπος που έχει τρολάρει όσο κανένας άλλος τον Ελληνικό, ο άνθρωπος που σπάει πλάκα επάνω στην φτώχεια των Ελλήνων έβαλε μία φωτογραφία στο προσωπικό του twitter που δείχνει τις τιμές ρεύματος σε όλη την Ευρώπη που επικρατούν αυτή την στιγμη.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Όπως θα δείτε στην ίδια ανάρτηση που έκανε ο υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη και που οδηγεί την χώρα σε καταστάσεις ακραίας φτώχιας φαίνεται ξεκάθαρα η τιμή της Ελλάδας να είναι από τις ακριβότερες στην Ευρώπη και σχεδόν ίδια με τις τιμές της Ελβετίας και της Γερμανίας.

Μάλιστα ο απίστευτος θαυματοποιός υπουργός Άδωνις έδειξε την εικόνα κάνοντας το σχόλιο. Ότι δεν είμαστε οι ακριβότεροι στην Ευρώπη. Δεν σχολίασε όμως ποιοι είναι οι μισθοί της Ελβετίας και της Γερμανίας σε σύγκριση με τα 540 ευρώ της Ελλάδας. Δεν σύγκρινε τις οικονομίες που έχουν αυτά τα κράτη και το βιοτικό τους επίπεδο σε σύγκριση με την Ελλάδα. Μάλλον ο Άδωνις έχει όνειρο να κάνει τους Έλληνες είλωτες του κράτους και να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Θα πρέπει κάποιος κάποια στιγμή να πει σε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση ότι οι Έλληνες φέτος παγώνουν και φτωχαίνουν με ακραίο ρυθμό επίσης θρηνούν 20.000+ νεκρούς.

Με μία λέξη και σύντομα μπορούμε να πούμε είστε επικίνδυνοι έχετε αποτύχει μπορείτε να φύγετε.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img