Πως θα βλέπεις τα πάντα για πάντα στην Καραντίνα χωρίς συνδρομές και πάγια – Αγώνες, ταινίες, σειρές, youtube, και πολλά άλλα.

spot_imgspot_img

Η μισή Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια περίπου φεύγει από συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης εξαιτίας του των τεράστιων παγίων και των δυνατοτήτων που έχει αυτή η συσκευή. Πλέον με ελληνικό μενού και όλες τις δυνατότητες προεγκατεστημένες χιλιάδες Έλληνες είναι αυτή που προμηθεύονται “το κουτί” λέγοντας αντίο στις συνδρομητικές υπηρεσίες. Ειδικά στην περίοδο της καραντίνας που χιλιάδες Έλληνες είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται και να εξατμίζονται άρχισαν να στρέφονται στην λύση του “smart box”.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το πληρώσετε με αντικαταβολή

Εδώ και αρκετό υπάρχει μία συσκευή,”το λεγόμενο κουτί”, που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο. Νόμιμα, με υψηλή ανάλυση σε ζωντανό χρόνο. Χωρίς να πληρώνετε κανένα πάγιο ποτέ και σε κανέναν. Και το κυριότερο μέσα από εφαρμογές δωρεάν χωρίς συνδρομές και λογισμικό Android 10 με όλες τις δυνατότητες και τα θετικά του.

Οι περισσότεροι ψάχνουν κατά διαστήματα να βρουν κάποιο λινκ χαμηλής ποιότητα εικόνας μέσω “live streams” Με κίνδυνο να πέφτουν θύματα χακαρίσματος και υποκλοπών και να χάνουν σημαντικά αρχεία από τους υπολογιστές τους.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το πληρώσετε με αντικαταβολή

Εμείς προμηθευτήκαμε το γνήσιο Tv box της Lamazi store από εδώ και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι πολύ πιο φοβερό και πρακτικό από ότι δείχνει μία περιγραφή.
“Το κουτί” αυτό εκτός από την δυνατότητα που σας δίνει να παρακολουθείτε τους αγώνες ποδοσφαίρου όλων των πρωταθλημάτων, σας δίνει και την δυνατότητα να δείτε όποιο πρωτάθλημα θέλετε από όποιο άθλημα θέλετε, σε όποια χώρα του κόσμου θέλετε και φυσικά όλες τις διοργανώσεις όπως Champions league, Europa league, Formula, UFC και ότι άλλο επιθυμείτε σε Live μετάδοση σε ποιότητα εικόνας μέχρι 4Κ αν εκπέμπεται από τον πάροχο.

Αυτή η πανίσχυρη συσκευή δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της, να βλέπουν ταινίες που κυκλοφόρησαν λίγες μέρες πριν στους κινηματογράφους με ελληνικούς υπότιτλους και ενημερώνεται εντελώς αυτόματα. Περισσότερες από 50.000 ταινίες, σειρές και παιδικά είναι διαθέσιμες και μάλιστα πολλές από τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να τις βλέπετε πριν ακόμα παιχτούν στην Ελλάδα.

“Το Android κουτί” εκτός από τα παραπάνω μπορεί να λειτουργήσει και ως παιχνιδομηχανή αφού η μεγάλη του μνήμη, σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε όποια παιχνίδια θέλετε εσείς μέσα από το playstore και να τα απολαύσετε με τα παιδιά σας.

Φυσικά η συσκευή έχει προεγκατεστημένο το Netflix αλλά και το Kodi όπως και πολλά ακόμα πρόσθετα που θα κάνουν την εμπειρία σας μοναδική. Επίσης μπορείτε να αποθηκεύσετε επεισόδια σειρών που δεν θέλετε να χάσετε, ταινίες βίντεο δικά σας, φωτογραφίες. Επίσης μεταφέρετε όπου θέλετε αρκεί να υπάρχει ίντερνετ έστω και ασύρματο αφού έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και wifi.

Φυσικά οι δυνατότητες της συσκευής αυτής είναι απίστευτες αφού, εκτός από τα παραπάνω κάνει την τηλεόραση σας Smart tv με το λειτουργικό Adroid 10. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η τηλεόρασή σας πλέον μπορεί να λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής ή ένα κινητό. Μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ, να κατεβάσετε όποια εφαρμογή θέλετε, να μπείτε σε social media, να κάνετε Live streaming, Και πολλά πολλά άλλα πράγματα που ούτε φανταζόσασταν ότι μπορείτε να κάνετε στην τηλεόρασή σας.

Και όλα αυτά χωρίς καμία συνδρομή ποτέ.
Εμείς το προμηθευτήκαμε το γνήσιο Tv box της Lamazi store από εδώ και μπορώ να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι πολύ πιο φοβερό και πρακτικό από ότι δείχνει μία περιγραφή.
Επίσης αν αναλογιστεί κάποιος ότι τα πάγια κάθε χρόνο βγαίνουν περίπου 500€ η απόσβεση της συσκευής γίνεται μέσα σε 2 μήνες. Το μόνο που χρειάζεται η συσκευή για να λειτουργήσει είναι ίντερνετ πάνω από 10 Mbps για να μην έχετε κανένα κόλλημα.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το πληρώσετε με αντικαταβολή

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img