Μπορει ενας δονητης να αυξησει την οικειοτητα σε ενα ζευγαρι?

spot_imgspot_img

Πάρα πολύ. Αλλά πρέπει να κατανοήσετε την οικειότητα με διαφορετικό τρόπο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν ως ζευγάρι με την ιδέα ότι πρέπει να επιβεβαιώνετε ο ένας τον άλλον όλη την ώρα. Να φροντίζετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αλλά τελικά αυτό γίνεται κουραστικό. Τελικά συνειδητοποιείτε ότι ο καθένας σας είναι υπεύθυνος για τις δικές του ανάγκες -ή τουλάχιστον για την υπεράσπισή τους. Μακροπρόθεσμα, μια σχέση λειτουργεί καλύτερα όταν ο καθένας σας υπερασπίζεται αυτό που θέλει.

Το ίδιο συμβαίνει και με το σεξ. Λειτουργεί καλύτερα όταν ο καθένας από εσάς αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δικές του σεξουαλικές επιθυμίες. Το να αποφασίσετε ότι θα απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ με τον σύντροφό σας με έναν δονητή είναι απλώς μια άλλη έκφραση αυτής της αρχής.

Το πάθος είναι εγωιστικό. “Τι είναι πιο ερωτικό: ένας εραστής που θέλει να σας προσφέρει το καλύτερο σεξ στον κόσμο ή ένας εραστής που θέλει να διασκεδάσει βαθιά μαζί σας, επειδή όταν είναι μαζί σας, είναι τόσο βαθιά ερεθισμένος;”. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το δεύτερο.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΤΙΚΑ SEX TOYS ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ 

Η ερωτική γενναιοδωρία μπορεί επίσης να είναι υπέροχη, φυσικά. Αλλά ο ερωτικός εγωισμός μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ βαθύτερο αίσθημα σύνδεσης από ό,τι η ερωτική γενναιοδωρία. Προφανώς, δεν μπορείτε να είστε τόσο αδίστακτοι στην επιδίωξη της δικής σας ευχαρίστησης ώστε να αγνοείτε εντελώς τον σύντροφό σας. Αλλά λίγη ανελέητη συμπεριφορά μπορεί να είναι πολύ σέξι, αν την κάνετε σωστά.

Απολευστε λοιπον χωρις αναστολες την σεξουαλικη σας ζωη με οποιο τροπο εσεις θελετε…χρησιμοποιηστε παιχνιδια και βαλτε και τον παρτενερ σας στο παιχνιδι. Μαζι θα βρειτε την σεξουαλικη ευτυχια.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΤΙΚΑ SEX TOYS ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img