Το μεγάλο μυστικό για τις τέλειες τηγανιτές πατάτες

spot_imgspot_img

Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τις τηγανιτές πατάτες. Ποιος άλλωστε είναι αυτός που θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα πιάτο από τέλειες τηγανιτές πατάτες, με τραγανή υφή από έξω και μαλακή εσωτερικά.

Σίγουρα μέχρι σήμερα θα έχετε ακούσει δεκάδες συμβουλές για το πως θα καταφέρετε το τέλειο αποτέλεσμα. Αλλά τις περισσότερες φορές, όπως θα έχετε διαπιστώσει δεν πετυχαίνει καμία από τις δεκάδες συμβουλές που κυκλοφορούν.

Η αλήθεια είναι ότι η λύση λοιπόν για τις τέλειες τηγανιτές πατάτες απαιτεί να βάλετε για λίγα ευρώ το χέρι στην τσέπη. Και εδώ έρχεται η τεχνολογία να προτεθεί για να επισφραγίσει την μαγειρική πανδαισία που όλοι λατρεύουμε.

Η τέλειες τηγανιτές πατάτες γεμάτες γεύση και τραγανή υφή σε όλα τα καλά εστιατόρια και ταβέρνες πρώτα τοποθετούνται στον φούρνο να μαλακώσουν, μετά μπαίνουν τα μπαχαρικά και το αλάτι και μετά μπαίνουν σε φριτέζα με λάδι σε υψηλή θερμοκρασία συνήθως από φοινικέλαιο ή ηλιέλαιο επαναχρησιμοποιούμενο πάρα πολλές φορές.

Αυτό για να γίνει στο σπίτι σας απαιτεί πολύ χρόνο, πολλές και ανθυγιεινές θερμίδες και μεγάλο κίνδυνο για χοληστερίνη. Η τεχνολογική εξέλιξη όμως έχει φέρει μία λύση εδώ και αρκετούς μήνες και στην Ελλάδα που κάνει το ίδιο αποτέλεσμα με τον συμβατικό τρόπο με μία λίγο πολύπλοκη διαδικασία κυκλωνικού αέρα χωρίς σχεδόν καθόλου λάδι. Ναι καλά διαβάσατε χωρίς λάδι.

Η συσκευή είναι η νέα φριτέζα κυκλωνικού αέρα με ειδική τεχνολογία ώστε να μη χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου λάδι και να έχει τέλειο αποτέλεσμα. Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για υγιεινότερη διατροφή αλλά και γεύση δημιουργήσαν την τεχνολογία G-tronic για τηγάνισμα με κυκλωνικό αέρα που φέρνει την επανάσταση στην σύγχρονη μαγειρική.

Αρκεί να ψεκάσετε με μία κουταλιά ελαιόλαδο τις πατάτες και να τις τοποθετήσετε μέσα στην συσκευή και σε μόλις 5 – 10 λεπτά θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα και το καλύτερο είναι ότι θα έχετε ένα υγιεινό τέλειο αποτέλεσμα χωρίς την χρήση επαναχρησιμοποιημένου ηλιέλαιου.

Φυσικά οι συνταγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι πάρα πολλές και δεν περιορίζονται στις πατάτες αλλά μπορείτε να κάνετε ψάρι, κοτόπουλο και πολλά άλλα αγαπημένα σας φαγητά.

Μπορείτε να τα βρείτε την επαναστατική φριτέζα κυκλωνικού αέρα από το επίσημο κατάστημά με δύο χρόνια εγγύησης και πληρωμή στην πόρτα σας εδώ.

 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img