4 tips για καλύτερους αντρικούς οργασμούς

spot_imgspot_img

Τι συμβαίνει όταν κορυφώνεις; Ουσιαστικά πρόκειται για συσπάσεις των ηβοκοκκυγικών μυών οι οποίοι διαπερνούν το περίνεο, το πέος και τον πρωκτό και οδηγούν στην εκσπερμάτωση. Σε αντίθεση με τον αντίστοιχο γυναικείο που κατά μέσο όρο χρειάζεται 15-20 λεπτά, ο αντρικός οργασμός συνήθως συμβαίνει μέσα σε 3-5 λεπτά.

Το βασικό που οφείλεις να γνωρίζεις γιατί σε αφορά ξεκάθαρα, είναι ότι στην περίπτωσή σου ο οργασμός και η εκσπερμάτωση είναι δύο ξεχωριστές λειτουργίες που δε συμπίπτουν πάντα χρονικά. Υπάρχουν άντρες που κορυφώνουν χωρίς να εκσπερματώνουν πάντα (ή ποτέ, το οποίο δεν είναι και το πιο επιθυμητό πράγμα στον κόσμο).

Είναι αλήθεια πως ο γυναικείος οργασμός ανέκαθεν θεωρείτο πιο μυστηριώδης και περίπλοκος σε αντίθεση με το μονοδιάστατο αντρικό. Ωστόσο, οι επιστήμονες θεωρούν πλέον ότι έχουν αδικήσει την κορύφωση του αρσενικού, καθώς όπως έχει ήδη αποδειχτεί, παρόλο που δεν είναι ευρέως αποδεκτό ότι όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες είναι δυνατόν να έχουν ποικίλους οργασμούς. Κι επειδή όπως σε όλα έτσι κι εδώ «όπως στρώνεις, κοιμάσαι», επισημαίνουμε αυτά που πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ- και όχι μόνο τότε ώστε να κορυφώνεις μεγαλειωδώς.

> Δες επίσης προϊόντα που θα σου δώσουν περισσότερη αντοχή.

Παίρνε καλές ανάσες

Οι περισσότεροι, ασυναίσθητα, έχουν την τάση να κρατούν την ανάσα τους λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή, ίσως γιατί θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο η κορύφωση θα είναι ακόμα πιο έντονη. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα αν προσπαθήσεις για το ακριβώς αντίθετο, αν δηλαδή ενώ το νιώθεις να έρχεται, εσύ να παίρνεις βαθιές, γεμάτες ανάσες από την κοιλιά και εν ολίγοις να ελέγχεις την αναπνοή σου. Μ’ αυτό τον τρόπο, η αίσθηση του οργασμού θα γίνει ακόμα πιο έντονη και μάλιστα σε όλο το σώμα.

Γίνε πιο τολμηρός

Το σεξ είναι ένας από εκείνους τους βασικούς τομείς της ζωής σου, στους οποίος αν φοβάσαι και διστάζεις, θα στερηθείς πολύτιμες εμπειρίες. Επιπλέον, αν επιμένεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια επειδή απλά είναι δοκιμασμένα και σίγουρα, κάποια στιγμή θα βαρεθείς. Τουτέστιν, αν έχεις μάθει να κορυφώνεις σε 1-2 συγκεκριμένες στάσεις, πρώτον δεν ξέρεις τι χάνεις σε όλες τις υπόλοιπες και δεύτερον η βαρεμάρα δεν θ’ αρχίσει να έρθει, όσο καλή κι αν είναι η παρτενέρ σου. Βγες από το comfort zone σου και πειραματίσου σε νέες στάσεις. Ο οργασμός ίσως αργήσει λίγο, αλλά πιθανότατα να αξίζει τον κόπο.

> Δες επίσης προϊόντα για τολμηρούς

Πάτα λίγο φρένο

Οξύμωρο, αλλά είναι η μεγάλη αλήθεια: Αν θες να κορυφώνεις σπουδαία κι όχι να είναι όλες οι φορές μία από τα ίδια, πρέπει να δώσεις έμφαση στο «ταξίδι» και όχι τόσο στον προορισμό. Βγες από τη λογική του οργασμού-αυτοσκοπού και συγκράτησε τον εαυτό σου παρατείνοντας την πράξη. Μη βιάζεσαι, βάλε εμβόλιμα προκαταρκτικά, εφάρμοσε τη μέθοδο «ξεκίνα-σταμάτα» και όταν πλέον δε θ’ αντέχεις άλλο, άφησε τον εαυτό σου και θα καταλάβεις γιατί αξίζει τον κόπο να έχεις υπομονή μερικές φορές.

Δούλεψέ το μόνος σου

Μια καλή προπόνηση για βελτιωμένο οργασμό είναι να προσπαθείς να κουλαντρίσεις τον εαυτό σου όχι μόνο μαζί της αλλά κι όταν κάνεις αυτό που κάθε άντρας χαίρεται μόνος του και συνήθως πολύ γρήγορα, λες και τον κυνηγούν. Άσε τη μέθοδο «το γοργόν και χάριν έχει» και γίνε υποστηρικτής του «σπεύδε βραδέως».

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img