Γιατί οι άντρες προτιμάν μεγαλύτερες γυναίκες

Όσοι έχουν γνωρίσει και έχουν κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, είναι πολύ πιθανό να τη θυμάται για πάντα. Πολλοί άντρες νομίζουν ότι θα είναι κάτι εφήμερο, κάτι περιστασιακό και τελικά καταλήγουν σε σοβαρή σχέση. Παρακάτω θα δείτε μερικούς από τους λόγους για αυτή την προτίμηση των αντρών.

Ξέρουν τι θέλουν. Είναι συναισθηματικά ευφυείς και έχουν μάθει από τα λάθη τους. Και πάνω από όλα δεν φοβούνται να εκφράσουν αυτό που θέλουν.

Ξέρουν τι θέλουν οι άντρες. Είναι πρόθυμες να ανακαλύψουν τις επιθυμίες του άλλου, κάνουν ερωτήσεις και καταλαβαίνουν τι θέλει ένας άντρας τόσο στο σεξ όσο και στην προσωπική του ζωή. 

Απολαμβάνουν το σεξ. Είναι χαλαρές και δεν σκέφτονται πώς θα παντρευτούν ή πώς θα ξεκινήσουν μια οικογένεια. Αυτό αφαιρεί την πίεση από έναν άντρα που θέλει απλώς να διασκεδάσει χωρίς υποχρεώσεις.

Δεν αγωνιούν για το μέλλον. Έχουν λιγότερες προσδοκίες και προτιμούν να ζουν μέρα με την ημέρα. Λαμβάνουν με ευγνωμοσύνη ό,τι τους προσφέρει η ζωή. Αγαπούν γενναιόδωρα, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα και δεσμεύσεις όπως γάμος.

Δεν έχουν παράλογες συναισθηματικές εκρήξεις. Η συναισθηματική αστάθεια φοβίζει τους άντρες, γι αυτό και προσελκύονται από γυναίκες που έχουν λιγότερη συναισθηματική πίεση.

Δεν θέλουν να αλλάξουν τον σύντροφό τους. Γνωρίζουν πως κανένας δεν αλλάζει πραγματικά και δεν θέλουν έναν αυταπόδεικτο σύντροφο που προσπαθεί να ευχαριστεί τους άλλους.

Ακολουθήστε το scoops.gr σε facebook twitter

Πρόσφατα Άρθρα

H καυτή αστυνομικός που πήρε αναρρωτική λόγο κορονοιού και έβαζε φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της σε νησιά (pics)

Η περίοδος που διανύουμε είναι από τις ποιο αλλόκοτες των τελευταίων ετών. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά άρθρα από την μία την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση...

Προς καταστροφή η Ελληνική οικονομία μετά την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης 2στους 3 θα κάνουν πτώχευση

Σε απόλυτη χρεωκοπία οδεύει η αγορά και οι μικροκαταστηματάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου τίποτα. Η οικονομία...

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι...

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here