Καινοτομία από Γαλλία βάζει τέλος στον χειρότερο ερωτικό αντρικό εφιάλτη

spot_imgspot_img

O Γαλλικό κολοσσός Labo Intex Tonic που δραστηριοποιείτε στα συμπληρώματα και σε φαρμακευτικά και φυσικά προϊόντα βρήκε πλέον την πατέντα που απαλλάσσει τους άντρες από τον χειρότερό τους εφιάλτη. Μετά από πολυετή έρευνα της εταιρείας οι επιστήμονές της κατάφεραν και έφτιαξαν ένα προϊόν που δεν χρειάζεται καμία κατάποση και δεν παρεμβαίνει εσωτερικά στον οργανισμό σας. Κατάφεραν και έφτιαξαν ένα spray παρέχει στον άντρα το δικαίωμά της παράτασης στην ευχαρίστηση.

Περισσότερο από το 92% των αντρών έχει έστω και μία εμπειρία με πρόωρη ολοκλήρωση. Ενώ σύμφωνα με έρευνες το 45% και πλέον φτάνει στην ολοκλήρωση σε λιγότερο από από 3 λεπτά χρόνος που θεωρείται οριακά πρόωρος. Αυτά τα νούμερα τα γνωρίζει καλά το ερευνητικό κέντρο της Labo Intex Tonic και μετά από 6χρόνια ερευνών φέρνουν στην Ελληνική αγορά και με αποκλειστική συνεργασία με την Shy2Try το προϊόν που ήδη μέσα σε λίγο διάστημα έχει κατακτήσει το αντρικό κοινό στην Βόρεια Ευρώπη με περισσότερες από 10.000.000 πωλήσεις.

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει αυτή η καινοτόμα φόρμουλα είναι ότι δεν χεριάζετε κατάποση και δεν επηρεάζει το καρδιαγγειακό σύστημα διότι πολύ απλά δεν λειτουργεί σαν φάρμακο ούτε σαν τονωτικό. Το Yokaine είναι ένα σπρέι που εφαρμόζεται τοπικά στην αντρική περιοχή και με ελαφριές μαλάξεις μέσα σε 1 με 2 λεπτά είναι έτοιμο για χρήση. Η χρονική παράταση που προφέρει είναι από 5 μέχρι και 35 λεπτά και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό είναι από τα απαραίτητα προϊόντα που χρησιμοποιεί η διεθνής βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Μπορείτε να βρείτε αυτή την επαναστατική φόρμουλα εδώ και να την απεκτήσετε με μόλις 24 ευρώ.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img