Καλά τα πάμε στο κρεβάτι.. απλά εύχομαι να κρατούσε περισσότερο…

spot_imgspot_img

Αν ποτέ έχει περάσει από το μυαλό σου ότι η διάρκεια σου ίσως να μην είναι πλέον αρκετή, μπορείς να βγάλεις το ίσως από την σκέψη σου…

Ένα από τα συχνότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια στο κρεβάτι, είναι ο χρόνος διάρκειας την πράξης. Είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που απασχολεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανδρών. Είναι φυσιολογικό για πολλούς λόγους όπως η ηλικία, το στρες, η όρεξη και το άγχος της ικανοποίησης.

Το πιθανότερο στις μακροχρόνιες κυρίως σχέσεις, είναι να το έχεις συζητήσει με το έτερον σου ήμισυ. Σε πολλές περιπτώσεις όμως λόγω ταμπού η ντροπής, μπαίνει στο κουτί των προβλημάτων που απασχολούν μόνο τον έναν και δεν γίνεται εύκολα αναφορά…

Έρευνες έχουν δείξει πως ο μέσος όρος διάρκειας της πράξης, που ικανοποιεί και τις δυο μεριές, είναι περίπου 15 λεπτά. Ο χρόνος αυτός κατά περίπτωση διαφέρει φυσικά και οι ποιότητα της πράξης επηρεάζει αρκετά την επιθυμητή διάρκεια της.

Αν λοιπόν σε απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα και θα ήθελες να το ξεπεράσεις και να προσφέρεις μεγαλύτερη ικανοποίηση μάθε πως υπάρχει ο τρόπος και μπορείς να τον έχεις στο τσεπάκι σου εύκολα και γρήγορα.. Με την επιστήμη έχουμε καταφέρει να σπάσουμε το φράγμα του ήχου…στο φράγμα του 15λεπτου θα κολλήσουμε?

Εργαστήριο λοιπόν της Γαλλίας, δημιούργησε το Yokaine. Ένα επιβραδυντικό σπρευ τσέπης για να το έχεις πάντα μαζί σου, σύμμαχο σου στην πράξη..

Με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων, είσαι μόλις 3 ψεκασμούς μακριά από την απόλυτη απόδοση ..Στην Ευρώπη βρίσκεται εδώ και καιρό σε εκατομμύρια τσέπες και ήρθε η ώρα να υπάρχει και στην δική σου..

Το βρίσκεις πανεύκολα και σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα στην εταιρεία shy2try που σε προκαλεί να μην ντρέπεσαι να δοκιμάσεις.. Βγες μπροστά και παρέλαβε το σε 1-2 μέρες όπου εσύ ζητήσεις και σε μια τιμή που θα σου φανεί απίστευτη.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το θαυματουργό αντρικό προϊόν εδώ.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img