Ο προσωπικός σου κουρέας μέσα στην καραντίνα είναι εδώ

spot_imgspot_img

Στις μέρες μας η περιποίηση του μαλλιού ενός άντρα είναι το Α και το Ω. Ωστόσο λόγο της κατάστασης του κορωνοιού και των μέτρων που έχουν ληφθεί τα κομμωτήρια υπολειτουργούν ή παραμένουν κλειστά. Όλοι προτιμούμε πλέον να κάνουμε κάποια πράγματα μόνοι μας με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Αυτή η νέα στάση ζωής έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο δημιουργικοί και ευφάνταστοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι από εμάς αρχίζουμε και κουρευόμαστε μόνοι μας κάνοντας έτσι και καλό στην τσέπη μας. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να ασχοληθούν οι ίδιοι με την προσωπική τους περιποίηση ελέγχοντας με περισσότερη ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κουρευτική μηχανή της LAMAZI είναι η συσκευή που χρειάζεται κάθε άντρας ώστε να είναι ελεύθερος και αυτάρκης χωρίς να χρειάζεται κομμωτή.

Δεν χρειάζεται πια να εξαρτάσαι από τα κομμωτήρια. Με μία κουρευτική μηχανή είτε δεν θα πηγαίνεις πια στο κομμωτήριο, είτε θα το επισκέπτεσαι πολύ λιγότερες φορές μιας και θα μπορείς να κάνεις μόνος σου το κούρεμά σου ή ένα φρεσκάρισμα σε αυτό που σου έχει κάνει ήδη ο κομμωτής σου. Όσον αφορά δε στο μούσι σου, είσαι πλέον ήσυχος ότι θα είναι πάντα περιποιημένο όποιο μήκος ή στυλ και εάν διαλέξεις με το κατάλληλο Trimmer.

Η Ξυριστική μηχανή (Trimmer) της LAMAZI είναι η συσκευή που χρειάζεται κάθε άντρας ώστε να Τριμμάρει το μούσι του χωρίς να χρειάζεται κομμωτή.

 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img