Το χόμπι που έγινε λατρεία στην καραντίνα

spot_imgspot_img

Δυστυχώς οι μέρες της καραντίνας έκανε πολλούς Έλληνες να ψάχνουν τρόπους για να ξεχνιούνται από τα καθημερινά τους προβλήματα. Κατά περιόδους έχουμε δει να βγαίνουν διάφορες λύσεις που αφορούν το κάπνισμa και να παρουσιάζονται μάλιστα και ως λιγότερο βλαβερές για την υγεία τους.

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι όντως έτσι; Όπως γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια το συμβατικό κάπνισμa βλάπτει σοβαρά την υγεία αλλά το ίδιο κάνει και το άτμισμa αλλά και το κάπνισμa μέσω ψησίματος του καπνού όπως το γνωστό gadjet που έχει σαρώσει την ελληνική αγορά.

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ο πιο υγιεινός τρόπος για να ξεκινήσει κανείς τέτοιο χόμπι είναι ο παλιός κλασικός τρόπος μέσω του νaργγiλέ. Και ο λόγος είναι διότι το φιλτράρισμα γίνεται μέσω του νερού που είναι και το καλύτερο φιλτράρισμα που μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε άλλο.

Μπορεί κάποιος για αρχή να δοκιμάσει νοικιάζοντας έναν ή ακόμα και να αγοράσει. Οι λάτρεις αυτού του χόμπι ξέρουν ακριβώς την διαφορά της αίσθησης αλλά και την ποιοτική υπεροχή ενός καλού νaργγiλέ από έναν μέτριο.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η αγορά σε αυτή την κατηγορία έχει εκτοξευθεί στην κυριολεξία μέσα στην κρίση με τις πωλήσεις να ανεβαίνουν 4.000 % σε σχέση με πέρσι. Μάλιστα στην αγορά αυτού του είδους έχουν παρουσιαστεί ακόμα και κινέζικα προϊόντα μέσω πλατφόρμας χαμηλότερης συγκρινόμενης τιμής για να μπορέσουν να καλύψουν την αγορά οι κερδοσκόποι του ίντερνετ.

Εμείς βρίσκαμε την πιο συμφέρουσα λύση για τους λάτρεις του χόμπι αυτού αλλά και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν, που συνδυάζουν την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Μία λύση είναι η ενοικίαση που κοστίζει 60 ευρώ τις 2 ώρες και η αλήθεια είναι πως είναι η ακριβή οδός και η άλλη λύση είναι η αγορά. Εδώ μπορείτε να έχετε κάτι ποιοτικά πολύ καλύτερο από έναν ακριβονοικιασμένο και πολυχρησιμοποιημένο νaργγiλέ.

Αυτή την στιγμή στην χώρα μας υπάρχει αυτός που μπορείτε να τον βρείτε εδώ σε τιμή πραγματικά φοβερή σε σύγκριση με όλα τα Ελληνικά site αλλά και τα Ευρωπαϊκά είναι Ρωσικής κατασκευής και έχει πολλά διεθνή βραβεία για την ποιοτική του υπεροχή και σε θέμα απόδοσης και φιλτραρίσματος αλλά και υλικών.

by CrazyNapo

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img