Έχθρα και μίσος από το άρθρο του Γραβάνη: Oι ανεμβολίαστοι θα φταίνε για όλα, την φτώχια, τα lock down και θα είναι υπεύθυνη για τους θανάτους

spot_imgspot_img

Επικαλούμενος την ιδιότητά του ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης έγγραψε ένα άρθρο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που διχάζει την κοινωνία και δημιουργεί έντονο κλίμα μίσους και έχθρας. Μάλιστα είναι χιλιάδες οι υποστηρικτές του που υιοθετούν πλήρως την άποψή του και ρίχνουν όλο το βάρος στου ανεμβολίαστους.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Κύριε καθηγητά ως απάντηση στην ανάρτησή σας να σας θυμίσω ότι τα Lock Down τα επέβαλε η Ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τους ειδικούς. Άρα υπεύθυνη για την πτώχευση των επιχειρήσεων είστε ξεκάθαρα εσείς και απ ότι φαίνεται δεν θέλετε να πληρώσετε τον λογαριασμό. Και άλλες χώρες είχαν Κορονοιό αλλά δεν βύθισαν τις οικονομίες τους όπως η Σουηδία αλλά εσείς χέρι χέρι με τους δημοσιογράφους και τους κυβερνόντες μας τους λοιδορούσατε όταν εφάρμοζαν απόλυτα πετυχημένα την ανοσία της αγέλης όπως αποδείχθηκε σήμερα. Κύριε Γραβάνη δεν σας έχει βάλει κανείς κριτή κανενός και καμία ιδιότητά σας δεν επιτρέπει να κατηγορείτε ανθρώπους που έχουν το δικαίωμα της επιλογής διότι πολύ απλά δεν έχετε καν το σθένος να πάρετε την ευθύνη. Θανατίλα και αρρώστια κύριε καθηγητά μυρίζουν όλοι όσοι έχουν εκμεταλλευτεί δημόσιο χρήμα με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και το κράτος αδυνατεί σήμερα να περιθάλψει τους πολίτες του. Αφού είστε τόσο γενναίος γιατί δεν αναλαμβάνεται εσείς την ευθύνη για τυχόν βλάβες και παρενέργειες των εμβολίων και η κυβέρνηση μετά να επιβάλει το υποχρεωτικό εμβολιασμό. Με την ίδια λογική πρέπει να επιβάλει και στους γιατρούς ή τους καθηγητές να μην λάβουν μισθούς και συντάξεις για κοινό καλό για να ενισχυθεί η οικονομία της χώρας. Αλλά σε κάτι τέτοιο να φανταστώ δεν είστε σύμφωνος να θυσιάσετε τον παχυλό σας μισθό διότι εδώ δεν μιλάμε για κοινό καλό αλλά για πληττόμενα συμφέροντα. Τι εύκολα που τα λέτε από την θέση του δημοσίου (μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει) χωρίς να έχετε νιώσει ποτέ ανασφάλεια και κίνδυνο. Οπότε κύριε καθηγητά αφήστε τους ηρωισμούς της ρητορικής διότι εσείς δεν ρισκάρετε τίποτα, αφήστε τις γενναιότητες για τους πραγματικά γενναίους αυτής της κοινωνίας και για να γίνω σαφής δεν είστε εσείς αυτός.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img