Η φριτέζα που κάνει φουλ τηγανιτά και μας βγάζει φέτες στην παραλία

spot_imgspot_img

Η τεχνολογία εξελίσσεται, η ανάγκη για υγιεινή διατροφή όλο και αυξάνεται και η Silver crest κατάφερε το απίστευτο. Η Γερμανική εταιρεία κατάφερε να φτιάξει μία φριτέζα με τεχνολογία G-tronic κυκλωνικού αέρα που έχει διάφορα προγράμματα μαγειρέματος και μάλιστα να μην έχει καθόλου θερμίδες.

H Silver crest γνωρίζοντας καλά ότι όλοι μας, λατρεύουμε τα τηγανιτά. Δημιούργησε την συσκευή που μπορεί να προσφέρει αυτή την crispy απόλαυση του τηγανιτού και ειδικά της τηγανιτής πατάτας, σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση του τηγανίσματος αλλά χωρίς τις θερμίδες που γίνονται πρόβλημα για τον οργανισμό μας και την εμφάνισή μας.

H φριτέζα κυκλωνικού αέρα με την τεχνολογία G-trοnic δίνει το δικαίωμα σε κάθε σπίτι να μαγειρεύει καθημερινά τηγανιτές πατάτες, κοτόμπουκιές, ψάρια, γαρίδες, λαχανικά τηγανιτά όπως κολοκυθάκια και ότι μπορείτε να φανταστείτε με μόλις ένα ψέκασμα λάδι ή και καθόλου και να έχει ακριβώς την ίδια υφή και γεύση με τον κλασικό τηγάνισμα. Μάλιστα διαθέτει οθόνη ψηφιακή και διάφορα προγράμματα και timmer.

Ο κάδος μαγειρέματος της είναι 6λίτρα και μπορεί να φτιάξει μέχρι και 8 πλούσιες μερίδες φαγητό με ένα μαγείρεμα. Πλένεται παν εύκολα και διαθέτει εγγύηση 2 έτη. Σίγουρα είναι η ιδανική συσκευή μαγειρέματος για όλους όσους θέλουν να μην στερηθούν την γεύση και την απόλαυση μία τηγανιτής πατάτας αλλά ταυτόχρονα να έχουν και μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση στην παραλία χωρίς πολύ κόπο.

Μπορείτε να την βρείτε εδώ αποκλειστικά στην Lamazi

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img