Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κοροϊδεύει του Έλληνες και τους εστιάτορες.

spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρόλο που είναι διατεθειμένη να πάρει τα σκληρότερα μέτρα που έχει πάρει ποτέ οποιοδήποτε καθεστώς στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου ακόμα και τις δυνάμεις κατοχής, εμπαίζει τους πολίτες με τον χειρότερο τρόπο.

Εχθές δια στόματος πρωθυπουργού εξαγγέλθηκε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες εστίασης είναι υποχρεωμένοι από 16 Ιουλίου να μη δέχονται εντός των καταστημάτων τους ανεμβολίαστους και μάλιστα τα πρόστιμα αγγίζουν μέχρι και τις 10.000 κατά άτομο αλλά και σφράγιση του καταστήματος μέχρι και 60 ημέρες. Αυτό όπως καταλαβαίνει ακόμα και ο πιο αδαής επιχειρηματικά είναι η ταφόπλακα στην εστίαση.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Ωστόσο όμως η κυβέρνηση δεν ακουμπήσε ούτε στο ελάχιστο τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, και τα πολυκαταστήματα. Με λίγα λόγια μπορείς με ευκολία να μπεις σε ένα πολυκατάστημα ή ένα εμπορικό μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών να ψωνίσεις μαζί με άλλους 1000 ανθρώπους χωρίς να κινδυνεύεις αλλά δεν μπορείς να πας να φας σε ένα τραπέζι με απόσταση.

Επίσης ένα ακόμα τεράστιο κενό είναι το κομμάτι με τον τουρισμό. Πως ένας τουρίστας θα ελέγχετε αν μπορεί να κάτσει σε ένα κατάστημα σε εσωτερικό χώρο αφού το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μόνο ελληνικό;

Μάλλον ο εχθρός για την κυβέρνηση δεν είναι ο κορονοιός αλλά συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί κλάδοι που δεν πλήττουν τα συμφέροντα του πελατειακούς τους συστήματος.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img