Κατοχικές μεθόδους και μυστικές στατιστικές από ΕΟΔΥ με καμία διαφάνεια

spot_imgspot_img

Εχθές στην προσπάθειά μας να σχηματίσουμε σωστή, ξεκάθαρη και ακριβής εικόνα για τον κορονοϊό καλέσαμε στο τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ ώστε να μας υποδείξει που είναι αναρτημένα τα στατιστικά στοιχεία στοιχεία που αφορούν τον εμβολιασμό αλλά και τον covid-19 με την νέα μετάλλαξη ώστε να τα μελετήσουμε σε βάθος. Ωστόσο η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι πρέπει να στείλουμε e-mail με τα προσωπικά μας στοιχεία ώστε να λάβουμε απάντηση.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Για του λόγου το αληθές προτρέπουμε όποιον έχει αμφιβολία να καλέσει στην ανοιχτή γραμμή του ΕΟΔΥ στο 1135 και να ζητήσει να του υποδείξουν που θα βρει δημοσιοποιημένα τα στοιχεία που αφορούν πόσα από τα κρούσματα έχουν κάνει πρώτη δόση εμβολίου, πόσοι δεύτεροι τι ηλικίες είναι και πόσοι έχουν ξανά νοσήσει παλιότερα.

Η απάντηση που θα λάβετε στην παραπάνω ερώτηση είναι η εξής: Στείλτε μας ένα email με τα στοιχεία σας ώστε να σας αποσταλεί η απάντηση.

Οι ερωτήσεις που προκύπτουν λοιπόν είναι για πιο λόγο ο ΕΟΔΥ δεν δημοσιοποιεί αυτά τα δεδομένα ώστε να γίνουνε αφελέστερες στατιστικές αναγωγές και αναλύσεις. Γιατί ο ΕΟΔΥ ζητάει προσωπικά δεδομένα πολιτών που θα λάβουν αυτές τις πληροφορίες που είναι απλά νούμερα;

Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει με καθεστωτικές μεθόδους τύπου Βόρειας Κορέας έναν ανηλεή αγώνα κατά των πολιτών που ακόμα δεν εμπιστεύονται το εμβόλιο ή και είναι επιλογή τους να μην εμβολιαστούν χαρακτηρίζοντας τους ανεύθυνους, αρνητές και χίλιους δύο ακόμα χαρακτηρισμούς. Από την άλλη όμως κρατάει στο σκοτάδι όσους θέλουν να έχουν το δικαίωμα να ερευνήσουν την στατιστική σε βάθος ώστε να αποκτήσουν ένα σαφή συμπέρασμα.

Για να υπάρχει σαφή εικόνα θα πρέπει να έχουνε στατιστικές αναλογίες. Για παράδειγμα αν έχουμε 100 εντατικές, πόσοι έχουν κάνει μία δόση; Πόσοι έχουν κάνει 2 δόσεις, τι ηλικίες είναι πόσοι δεν έχουν κάνει καθόλου τι ηλικίες είναι; Έχουν υποκείμενα νοσήματα; Έίχαν ξανά νοσήσει στο παρελθόν αν ναι πόσο εύκολα το ξεπέρασαν ήταν εμβολιασμένοι τότε ή όχι; και Ποια είναι η αναλογία σε μία αντίστοιχη ημέρα παλιότερα χωρίς εμβόλια. Και όλα αυτά μαζί σύμφωνα με την διεθνή στατιστική θνητότητας της εκάστοτε μετάλλαξης. Έτσι βγαίνουν σαφή συμπεράσματα ειδάλλως τα υπόλοιπα όλα είναι τρομοκρατία.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img