Μια συσκευή που πρέπει να έχει κάθε σπίτι και κάνει την καραντίνα απολαυστική

spot_imgspot_img

Οι μέρες της καραντίνας για το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών συνοδεύονται από πολλές ώρες καθίσματος και πολλές ώρες κλεισούρας μέσα στο σπίτι. Αναπόφευκτο είναι λοιπόν οι σκελετικοί και μυϊκοί πόνοι να γίνονται εντονότεροι και πιο μεγάλης διάρκεια και ο λόγος δεν είναι άλλος από την μυϊκή χαλάρωση που υπέστητε το σώμα μας κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Στην χειρότερη θέση, βρίσκονται όλοι όσοι έχουν προβλήματα αυχενικού και πόνους σε μέση και πλάτη. Και ο λόγος είναι, ότι η όρθια στάση του σώματος η οποία και γυμνάζει κατά βάση τους μυς της πλάτης και του αυχένα έχει μειωθεί πάρα πολύ με αποτέλεσμα αυτή η κατηγορία ανθρώπων να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο και το πρόβλημα να γίνεται ακόμα πιο έντονο.

Ωστόσο υπάρχει μία συσκευή που κάνει σχεδόν θαύματα σε αυτό τον τομέα και κοστίζει μόλις 29 ευρώ. H Tunai Yoga massager είναι μία συσκευή που φροντίζει για τους πόνους σε αυχένα και μάλιστα έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Η συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνική Tunai massage με σφαιρικές κεφαλές διαφόρων διαμέτρων. Με κυκλικές κινήσεις και αριστερόστροφα αλλά και δεξιόστροφα. Επίσης το μεγάλο όπλο της συσκευής είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει και θερμαίνει το σημείο με αποτέλεσμα να λειτουργεί και θεραπευτικά.

Η συσκευή αυτή είναι πραγματικά μία συσκευή που θα δημιουργήσει τις μέρες χαλάρωσης της καραντίνας σε μέρες απόλαυσης στον καναπέ σας και μάλιστα θα σας απαλλάσσει μέρα με την μέρα από το πρόβλημα του αυχενικού.

Εμείς από προσωπική πείρα μπορούμε να πούμε ότι αυτή η συσκευή είναι η πυγή πολλών καυγάδων στο γραφείο μιας και είμαστε 12 άτομα και έχουμε μόλις 4 συσκευές. Ωστόσο θα πρέπει να σας εμφυσήσουμε την προσοχή διότι και εμείς μπήκαμε στον κόπο να αγοράσουμε φθηνότερα την συσκευή από κατάστημα γνωστής πλατφόρμας χαμηλών τιμών και η διάρκεια ζωής της ήταν μόλις 1 εβδομάδα και τελικός ενώ φαινομενικά γλιτώσαμε 9 ευρώ στο τέλος χάσαμε 20.

Η αυθεντική Tunai Yoga massager θα την βρείτε εδώ ενώ οι περισσότεροι στο χώρο του ίντερνετ που προμηθεύουν φθηνές απομιμήσεις την παρουσιάζουν σαν SIATSU μασάζ. Η επιλογή είναι καθαρά δική σας αλλά δεν νομίζουμε ότι αξίζει το ρίσκο για ένα ποσό της τάξης των 29 ευρώ.

Crazy Napo

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img