Νέα στοιχεία από τον Βρετανικό ΕΟΔΥ που δείχνουν οι νέοι εμβολιασμένοι πεθαίνουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους για δεύτερη συνεχόμενη εμβομάδα

spot_imgspot_img

Και ενώ στην Ελλάδα βιώνουμε την απόλυτη παράνοια και τον απόλυτο πανικό για τον εμβολιασμό των υγιών νέων και των εφήβων, τα νέα στοιχεία στην Βρετανία δείχνουν το ακριβώς αντίθετο και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα την αναλογία εμβολιασμένων και μη δεν την δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ αλλά την στέλνει μόνο με email και αφού πρώτα δώσουμε τα προσωπικά μας στοιχεία κάτι που θυμίζει καθεστωτικές πρακτικές Βόρειας Κορέας.

Στην Βρετανία όπως θα δείτε και στους παρακάτω πίνακες όλα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας χωρίς να επιδέχονται αμφιβολία και αμφισβήτηση από κανένα παρόλο που στην Ελλάδα τα ερμηνεύει ο κάθε ένας όπως θέλει ανάλογα το συμφέρον του.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Συνεπώς τα δεδομένα έχουν ώς εξής: Συνολικά 26 άτομα κάτω των 50 ετών είχαν πεθάνει στη Βρετανία μέχρι τις 21 Ιουνίου από αυτή τη μετάλλαξη, από τους 111.008 που την έχουν κολλήσει. Δηλαδή θνητότητα… 0,021%. Άρα μιλάμε για μία μετάλλαξη πολύ χαμηλής θνητότητας και ειδικά στους νέους όπως θα δούμε παρακάτω κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας πανικός εξ αιτίας της.

Όσο αφορά τώρα τους άνω των 50 ετών:
Υπήρχαν 12.404 περιπτώσεις οι 1.267 ήταν ανεμβολίαστοι. Από αυτούς πέθαναν οι 71 δηλαδή ποσοστό 5,6%. Ενώ πέθαναν 116 πλήρως εμβολιασμένοι, από τα 5.234 συνολικά κρούσματα, δηλαδή θνητότητα 2,2%. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η μετάλλαξη Δέλτα έχει θνητότητα στους άνω των 50 ίδια με τον απλό Κορονοϊό και σαφώς πιο ευάλωτοι είναι οι ανεμβολίαστοι. Άρα η κυβέρνηση του Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να δώσει βαρύτητα στους ηλικιωμένους ώστε να εμβολιαστούν και όχι στους νέους διότι τα ποσοστά στην Ελλάδα των ηλικιωμένων εμβολιασμένων, το 29,7% των άνω των 80 ετών παραμένει ανεμβολίαστο.

Όμως όταν βλέπουμε τα στοιχεία στους κάτω των 50 ετών εδώ τα πράγματα αντιστρέφονται και μάλιστα πρέπει α θορυβήσουν του ειδικούς διότι δεν επιδέχονται ερμηνείας, επειδή πολύ απλά είναι ξεκάθαρα και είναι για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα.

Η θνητότητα των εμβολιασμένων κάτω των 50 στην Βρετανία ανέρχεται σε ποσοστό 0,0357% ενώ των ανεμβολίαστων στο 0,0297%. Μπορείτε να δείτε παρακάτω και του σχετικούς πίνακες.

Καλά θα κάνει λοιπόν η Ελληνική κυβέρνηση να δώσει βάρος στον εμβολιασμό των ηλικιωμένων και ας αφήσει τους εκβιασμούς στους νέους.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img