Νεκρός ένας 13χρονος 2 ημέρες μετά την δεύτερη δόση Phizer

spot_imgspot_img

Και ενώ στην Ελλάδα δημοσιογράφοι με πολιτικούς χέρι χέρι επιβάλλουν τον εμβολιασμό με το βούρδουλα και ενισχύοντας τον τρόμο στην κοινωνία. Σπρώχνοντας τους γονείς να εμβολιάσουν τους εφήβους και τα παιδιά τους. Στην Αμερική ένας νεαρός 13χρονος έχασε την ζωή του δύο μέρες μετά την πρώτη δόση του phizer.

O 13χρονος Jacob Clynick έκανε στις 13 Ιουνίου την δεύτερη δόση. Το νεαρό αγόρι έμενε στο Μίσιγκαν tvn HΠΑ και σύμφωνα με τους συγγενείς του ήταν απόλυτα υγιείς χωρίς κανένα υποκυμμένο νόσημα.

Διαβάστε επίσης: Το μίνι επαναστατικό κλιματιστικό με προηγμένη τεχνολογία hydro chil που με ελάχιστα χρήματα σας δροσίζει και σας γλιτώνει από την εγκατάσταση και τα έξοδα ενός air contition.

Στις 15 Ιουνίου το βράδυ παραπονέθηκε ότι είχε έντονο πόνο στην κοιλιά και λίγες ώρες μετά πέθανε στο κρεβάτι του μέσα στον ύπνο του. Σύμφωνα με την θεία του παιδιού Tammy Burages το παιδί είχε τις παρενέργειες που έχει ο μεγαλύτερος πληθυσμός όπως αδυναμία, πυρετό και δέκατα και κόπωση.

Ο θάνατος του Jacob αναφέρθηκε έναν μήνα περίπου αφότου τα CDC αναγνώρισαν πως υπάρχουν «σχετικά λίγες» αναφορές για μυοκαρδίτιδα ανάμεσα σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες που κάνουν το εμβόλιο λόγο γραφειοκρατίας και λόγο επικοινωνιακής πολιτικής

Η έρευνα που έχουν ξεκινήσει τα CDC για την υπόθεση επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο Υγείας της χώρας, σύμφωνα με τη NY Post. Μια αυτοψία έχει γίνει, αλλά η αιτία θανάτου του 13χρονου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. «Η έρευνα για το αν υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στον θάνατο και στον εμβολιασμό είναι πλέον σε ομοσπονδιακό επίπεδο στα CDC», δήλωσε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της κομητείας Saginaw.

Ο θάνατος του Jacob αναφέρθηκε έναν μήνα περίπου αφότου τα CDC αναγνώρισαν πως υπάρχουν «σχετικά λίγες» αναφορές για μυοκαρδίτιδα ανάμεσα σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες που κάνουν το εμβόλιο.

Διαβάστε επίσης: Το μίνι επαναστατικό κλιματιστικό με προηγμένη τεχνολογία hydro chil που με ελάχιστα χρήματα σας δροσίζει και σας γλιτώνει από την εγκατάσταση και τα έξοδα ενός air contition.

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συμφώνησε, κάνοντας λόγο για μια «εξαιρετικά σπάνια παρενέργεια» και προσθέτοντας πως οι περισσότερες περιπτώσεις δεν ήταν σοβαρές και οι άνθρωποι επανέρχονται χωρίς να χρειαστούν θεραπεία. Από την πλευρά της, η οικογένεια του αγοριού ζητά να δοθεί μια οριστική απάντηση σχετικά με το αν το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές για τα παιδιά καθώς και απαντήσεις για τον χαμό του Jacob αν και είναι βέβαιη ότι την ευθύνη την έχει 100% το εμβόλιο.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img