Σκανδαλώδη αποκάλυψη από Δ.Κούβελα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανεμβολίαστος

spot_imgspot_img

Μετά το τηλεοπτικό μπούλιγκ που δέχεται ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας από όλους τους τηλεξερόλες και τους κυβερνητικούς εκπροσώπους αποφάσισε να απασφαλίσει και να κάνει σαρωτικές αποκαλύψεις με επιστημονική βαρύτητα.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή σε μία προσπάθεια εξορθολιγισμού της κοινωνίας αλλά και αυτών των ειδικών και τηλεοπτικών παπαγάλων που προκαλούν συνεχώς τρόμο και διχόνοια με το εμβολιαστικό κίνημα. Εξήγησε γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ανεμβολίαστος.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Μεταξύ άλλων είπε λοιπόν ότι τα εμβόλια έχουν πεπερασμένη δράση. Μάλιστα ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είπε πως είναι μια ανοσία που κρατάει 6-8 μήνες. Άρα ο Πρωθυπουργός εμβολιάστηκε αρχές Γενάρη με δεδομένο τα λεγόμενα του διευθύνων συμβούλου ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη είναι εκτός κάλυψης και πρέπει να κάνει τρίτη δόση.
«Οι πρώτοι εμβολιασθέντες, από τους πρώτους νομίζω ήταν ο πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός της χώρας αυτή την στιγμή 90% δεν είναι εμβολιασμένος.

Eνώ πρόσθεσε πως «ξανά γυρίζω σε αυτούς που έχω ήδη εμβολιάσει και ελέγχω την κυτταρική και χημική τους ανοσία, εάν είναι εντάξει τους λέω να έρθουν σε έναν μήνα. Εάν δεν είναι εντάξει αυτό που μπορώ να κάνω είναι η 3η δόση, αλλά δεν υπάρχει καμία μελέτη που να επιτρέπει την 3η δόση».

Με τον τρόπο αυτό ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας θέλει να δείξει ότι κακός τρέχουμε με πανικό και εκβιαστικές, καθεστωτικές μεθόδους να εμβολιάσουμε νέους που δεν κινδυνεύουν. Πρέπει να υπάρχουν σαφή στατιστικά στοιχεία και όχι όπως τα έχει ο ΕΟΔΥ και ξεκάθαρες μελέτες χωρίς πανικό ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα με λιγότερα έξοδα και χωρίς καταστροφή της κοινωνίας και της οικονομίας.

Εδώ θα βρείτε την απίστευτη κάμερα ασφαλείας με δύο μάτια στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img