Από πάστορας έγινε η πιο ακριβή στριπτιζέζ και κατέχει πάνω από 2.000 παιχνίδια απολαύστε την (Φωτο)

spot_imgspot_img

Η Νικόλ Μίτσελ αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της 180 μοίρες. Από πάστορας αποφάσισε να γίνει στριπτιζέζ και μάλιστα από τις πιο διάσημες στον Λος Άντζελες και από τις πιο ακριβοπληρωμένες.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε στην New York Post: Από νεαρή ηλικία φανταζόταν τον εαυτό της να είναι στριπτιζέζ και να δίνει παραστάσεις μπροστά σε πολύ κόσμο.

Εδώ μπορείτε να βρείτε σεξουαλικά παιχνίδια για κάθε γούστα στις καλύτερες τιμές της Ελλάδας και με πιστοποίηση εμπιστευτικότητας.

Η Νικόλ όπως δήλωσε ήταν μία γυναίκα που ντρεπόταν πολύ αλλά και γεμάτη ανασφάλεια. Φοβόταν να δηλώσει τις σεξουαλικές τις επιθυμίες στους συντρόφους της και θεωρούσε βάση της γαλούχησης που είχε ότι είναι μόνο για να τεκνοποιεί, να μαγειρεύει και να πλένει. Είναι μητέρα τριών παιδιών και σήμερα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Στην αρχή όταν αποφάσισε να κάνει την απόλυτη στροφή στην ζωή της ένιωθε ότι είναι πολύ αμαρτωλή και φοβόταν ότι η οικογένειά της δεν θα την αποδεχθεί ποτέ και περισσότερο από όλους φοβόταν την αντίδραση των παιδιών της.

Στη συνέχεια, το 2016 η Νικόλ άρχισε να αμφισβητεί τη σεξουαλικότητά της, λέγοντας «Δεν νομίζω ότι είμαι straight» δήλωσε στην συνέντευξή της συνεχίζοντας «Ήξερα πως αν το αποκαλύψω, η εκκλησία δεν θα το δεχόταν», τόνισε.

Όμως δεν θέλησε να κρατήσει μυστική τη σεξουαλικότητά της και στις 4 Ιουλίου 2017 η Νικόλ άφησε την εκκλησία για πάντα.

Άρχισε να ερευνά τις επιθυμίες της και να κάνει γυμνές φωτογραφίσεις και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη μαζί με τα παιδιά της. Σήμερα η Νικόλ είναι μία από τις βασίλισσες του L.A. και αρκετά πρωτοπόρος στο είδος της. Έχει απενοχοποιήσει εντελώς την σεξουαλικότητα της και δίνει παραστάσεις εκτός από σεξουαλικά παιχνίδια ακόμα και με αληθινούς παρτενέρ.

Έχει περισσότερα από 2.000 σεξουαλικά παιχνίδια σαν συλλογή και δηλώνει πω είναι όλα για προσωπική χρήση με την σύντροφό της.

Εδώ μπορείτε να βρείτε σεξουαλικά παιχνίδια για κάθε γούστα στις καλύτερες τιμές της Ελλάδας και με πιστοποίηση εμπιστευτικότητας. Ελάτε πιο κοντά στην ευτυχία κάντε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα.

Απολαύστε την παρακάτο

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img